

مسئول ارتباطات یونیسف در لوکزامبورگ میگوید تا زمانی که نیاز باشد این سازمان در افغانستان میماند. پل هبر در مصاحبه با رسانه آرتیال گفت در حال حاضر ۶۴ درصد خانوادهها در افغانستان قادر به تامین نیازهای اولیه زندگی مانند غذا، آب و آموزش برای کودکان خود نیستند.
به گفته وی، دسترسی و رسیدگی به کودکان نیازمند یکی از چالشهای یونیسف است، چون اغلب خانوادهها به دلیل بحران کنونی در افغانستان در حال جابجاییاند.
این مقام صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد میگوید که وضعیت بحرانی کودکان و تلاش برای دسترسی به آنان نهادهای کمکی مانند یونیسف را مجبور کرده برای مجوز حضور در کشور با طالبان همکاری کند.
به گفته آقای هبر در حال حاضر ۶۴ درصد خانوادهها در افغانستان قادر به تامین نیازهای اولیه مانند تامین غذا، آب و آموزش برای کودکان خود نیستند.
او همچنین گفت که افغانستان علاوه بر عوامل سیاسی و اقتصادی دچار بلایای طبیعی ناشی از تغییرات اقلیمی شده است که محصولات کشاورزی در این کشور را از بین برده است.
به گفته این مقام یونیسف این بدان معناست که کودکان نه تنها در فقر شدید متولد می شوند، بلکه غذای کافی برای ادامه زندگی ندارند.
آقای هبر میگوید که بحران بزرگ کودکان در افغانستان اکنون بیش از هر زمان دیگری به بحران دختران تبدیل شده است و آینده مردم افغانستان و کشور را به صورت جمعی به خطر میاندازد.
مسوول ارتباطات یونیسف لوکزامبورگ افزود:«اگر نتوانید کودکان را آموزش دهید، آیندهشان را از آنها دریغ میکنید و تمام ظرفیتهای یک کشور را از بین میبرید.»
او تاکید کرد که کمکهای یونیسف در بحبوحه بحران اوکراین به معنای این نیست که ما فراموش کنیم که یک بحران جدید به معنای پایان بحران دیگر نیست.