• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مقام قطری بر برداشتن گام‌های عملی برای رسیدگی به مسئله آموزش دختران در افغانستان تأکید کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)

معاون وزیر خارجه قطر در دیدار با نماینده امریکا برای زنان و حقوق بشر در افغانستان، بر برداشتن گام‌های عملی برای رسیدگی به مسئله آموزش دختران تاکید کرد. لولوه الخاطر با رینا امیری در حاشیه شصت‌وهفتمین اجلاس کمیسیون مقام زن در سازمان ملل گفت‌وگو کرد و این موضوع را در توییتی نوشت.

این اجلاس از ششم تا هفدهم مارچ با موضوع «نوآوری و تغییرات تکنولوژیکی و آموزش در عصر دیجیتال برای دستیابی به برابری جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران» در مقر سازمان ملل در حال برگزاری است.

خانم الخاطر افزوده که «اقتصاد، امنیت و سیاست‌های مناسب برای دسترسی همه به آموزش، به ویژه دختران و زنان تأثیر می‌گذارد.»

این مقام دولت قطر در توییت خود به سیاست‌های محدودکننده طالبان و دستور این گروه برای منع آموزش دختران و اشتغال زنان به صورت مستقیم اشاره نکرده است.

طالبان آموزش دختران را به دلیل «عدم رعایت حجاب» در دوره‌های متوسطه تا دانشگاه ممنوع کرده‌اند. این گروه اشتغال زنان در نهادهای غیردولتی را هم منع کرده است.

قطر میزبان دفتر سیاسی طالبان و گفت‌وگوهای این گروه با دولت امریکا بود که منجر به امضای توافقنامه صلح دهم حوت ۱۳۹۸میان آنها شد.

به دنبال تشدید محدودیت طالبان علیه دختران و زنان، بسیاری از حامیان حقوق زنان در افغانستان انتظار دارند که دولت قطر با استفاده از نفوذ خود بر طالبان، این گروه را تحت فشار قرار دهد تا این محدودیت‌ها را بردارد.

پربازدیدترین‌ها

هشدار محقق به طالبان: فشار بر شیعیان مقاومت مردمی را افزایش خواهد داد
۱

هشدار محقق به طالبان: فشار بر شیعیان مقاومت مردمی را افزایش خواهد داد

۲

یک رؤیای بزرگ، یک مانع کوچک؛ دختر افغان که فقط یک قدم تا دانشگاه کانادا فاصله دارد

۳

جبهه آزادی: مناطقی در نورستان و کنر از دست طالبان آزاد شده است

۴

اختصاصی؛ طالبان شهرک‌های بلخ از جمله شهرک عطامحمد نور را مصادره کرد

۵

مانور نیویارک؛ چرا باید جنگ پاکستان علیه طالبان را جدی گرفت؟