• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

منابع محلی: طالبان اعضای چهار رسانه‌‌ خصوصی در خوست را به «قید ضمانت آزاد» کرد

۲۰ ثور ۱۴۰۲، ۱۹:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۷:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

منابع به افغانستان اینترنشنال گفتند که طالبان سه مسئول و یک خبرنگار چهار رسانه‌ خصوصی در خوست را پس از دریافت تعهد از آنان، آزاد کرده است. طالبان از آنان خواسته که برنامه‌ها و موضوعات خلاف میل طالبان را نشر نکنند. از شرایط دیگر طالبان، عدم پخش موسیقی و صدای زنان است.

طالبان، همانند گذشته، در مورد بازداشت یا رهایی این خبرنگاران ابراز نظر نکرده است. با این حال، مرکز خبرنگاران افغانستان نیز به نقل از منابع محلی خود آزادی مشروط آنان را تایید کرد.

طالبان سخی سرورمیاخیل، مدیر مسئول رادیو و تلویزیون غرغشت، محمدالدین شاه خیالی، مدیر مسئول رادیو ولس غژ، پامیراندیش مهیدی، مدیر مسئول رادیو چنار و عبدالرحمان آشنا، گزارشگر رادیو نن، را شام روز دو‌شنبه به بهانه یک ورکشاپ به استخبارات و امربه‌معروف ولایت خوست دعوت کرده و سپس آنان را بازداشت کرد.

این نهادها این رسانه‌ها را به عدم پایبندی به اصول رسانه‌‌ای «امارت اسلامی» متهم کرده است.


منابع گفتند که طالبان از این افراد و کارمندان رسانه‌های مذکور با لحن هشدارآمیز خواسته است که از نشر مطالب خلاف طالبان و برنامه‌های، به گفته این گروه، «غیرشرعی» خودداری کنند.

اداره امربه معروف خوست نشر موسیقی و صدای زنان را «غیرشرعی» اعلام کرده است.

منابع افزودند که طالبان مسئولان و کارمندان این رسانه‌ها را به بازخواست و بازداشت مجدد تهدید کرده است.

طالبان در واکنش به انتقادها و نگرانی‌های داخلی و خارجی از بازداشت و آزار خبرنگاران افغان گفته است که به حمایت از رسانه‌ها متعهد است. اما، به نظر می‌آید که رسانه‌ها تنها در صورت پذیرش دستورات طالبان می‌توانند به کار خود ادامه دهند.

پربازدیدترین‌ها

هشدار محقق به طالبان: فشار بر شیعیان مقاومت مردمی را افزایش خواهد داد
۱

هشدار محقق به طالبان: فشار بر شیعیان مقاومت مردمی را افزایش خواهد داد

۲

یک رؤیای بزرگ، یک مانع کوچک؛ دختر افغان که فقط یک قدم تا دانشگاه کانادا فاصله دارد

۳

جبهه آزادی: مناطقی در نورستان و کنر از دست طالبان آزاد شده است

۴

مانور نیویارک؛ چرا باید جنگ پاکستان علیه طالبان را جدی گرفت؟

۵

طالبان بیش از چهار میلیون جریب زمین را «امارتی» اعلام کرده است