• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

قطر در بیانیه‌ای از اداره طالبان به عنوان «دولت موقت جمهوری اسلامی افغانستان» نام برد

۲۳ ثور ۱۴۰۲، ۱۰:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۱:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه قطر روز جمعه بیانیه‌ای درباره دیدار مقامات این کشور با مقامات طالبان در قندهار منتشر کرده و در این بیانیه، اداره طالبان را «دولت موقت جمهوری اسلامی افغانستان» خوانده است. نخست‌وزیر و رئیس استخبارات قطر روز جمعه با رئیس‌الوزرای طالبان در قندهار دیدار کردند.

طالبان در نامه‌های رسمی از اداره خود به نام «امارت اسلامی افغانستان» نام می‌برند اما دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی معمولا از به کار بردن این نام پرهیز می‌کنند.

سازمان ملل و برخی از کشورهای خارجی در بیانیه‌های رسمی از اداره طالبان به نام «حاکمان دی فاکتو» در افغانستان نام می‌برند.

مشخص نیست که «دولت موقت جمهوری اسلامی افغانستان» خواندن اداره طالبان از سوی قطر، یک اقدام عمدی یا اشتباه نوشتاری بوده است. با این حال، با گذشت ۱۹ ساعت از نشر این بیانیه، همچنان در صفحه توییتر و وبسایت وزارت خارجه قطر قابل دسترس است.

وزارت خارجه قطر روز جمعه با نشر این بیانیه‌ گفت که محمد بن عبدالرحمان الثانی، در دیدار با مقامات طالبان درباره راه‌های حمایت از افغانستان برای کاهش اثرات بحران کنونی در زمینه‌های اقتصادی و بشردوستانه گفت‌وگو کرده است.

در بیانیه آمده است که وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر،‌ بر حمایت از مردم افغانستان و تلاش‌های کشورش برای ایجاد امنیت، ثبات، رفاه و زندگی شرافتمندانه در افغانستان تاکید کرد.

پربازدیدترین‌ها

هشدار محقق به طالبان: فشار بر شیعیان مقاومت مردمی را افزایش خواهد داد
۱

هشدار محقق به طالبان: فشار بر شیعیان مقاومت مردمی را افزایش خواهد داد

۲

یک رؤیای بزرگ، یک مانع کوچک؛ دختر افغان که فقط یک قدم تا دانشگاه کانادا فاصله دارد

۳

جبهه آزادی: مناطقی در نورستان و کنر از دست طالبان آزاد شده است

۴

اختصاصی؛ طالبان شهرک‌های بلخ از جمله شهرک عطامحمد نور را مصادره کرد

۵

مانور نیویارک؛ چرا باید جنگ پاکستان علیه طالبان را جدی گرفت؟