هوش مصنوعی در بررسی پروندههای حلنشده جنایی به بازرسان امریکایی کمک میکند
پولیس ایالت نیوجرسی امریکا برای بررسی پرونده مارک هیمباگ، کودک ۱۱ سالهای که حدود ۳۰ سال پیش ناپدید شده بود، از هوش مصنوعی کمک میگیرد. کارشناسان معتقدند که در صورت موفقیت این پرونده، پیشرفت چشمگیری در تحقیقات پروندههای حلنشده خواهد بود.
شبکه خبری فاکسنیوز به نقل از اداره پولیس شهر میدل تاونشیپ ایالت نیوجرسی گزارش داده که برای بررسی این پرونده از هوش مصنوعی عصبی «وولی» استفاده میشود. این نرمافزار از قابلیت تجزیه و تحلیل ویدیو، گفتار، تصاویر و متن برخوردار است.
کرستوفر لئوسنر، رئیس پولیس بازنشسته تاونشیپ، با تاکید بر اهمیت استفاده از فناوریهای پیشرفته برای یافتن مارک هیمباگ، امیدوار است که این پرونده توسط هوش مصنوعی حل شود و این آغازگر طرحی برای بررسی پروندههای حلنشده در سرتاسر امریکا شود.
دکتر هاروی کاسترو، پزشک متخصص اورژارنس و کارشناس هوش مصنوعی، گفته که استفاده از هوش مصنوعی مانند برگزاری جلسه نظرخواهی با باهوشترین فرد است، اما هیچگاه جایگزین بارزسان باتجربه و آگاه نخواهد شد.
آقای کاسترو نسبت به استفاده از هوش مصنوعی خوشبین و معتقد است که استفاده از هوش مصنوعی ضمن حل کردن پروندههای حلنشده، که به آن اصطلاحاً «پروندههای سرد» گفته میشود، موجب تحول در اجرای قانون خواهد شد.
در همینحال، کارشناسان از نگرانی مجرمان فراری نسبت به قابلیتهای هوش مصنوعی سخن گفتهاند و باور دارند که هوش مصنوعی میتواند قربانیان غیرقابل دید را با «سهولت و دقت» تحت نظارت و کنترل درآورد.
امیدواریها و ناامیدیها نسبت به توسعه هوش مصنوعی رو به افزایش است. شماری از کارشناسان با اشاره به پیامدهای منفی گسترش هوش مصنوعی، از کاهش مشاغل انسانی و افزایش مشاغل مرتبط به هوش مصنوعی اظهار نگرانی کردهاند.