صندوق نجات کودکان: بیش از یک سوم از کودکان افغان از زمان تسلط طالبان وادار به کار شده‌اند

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۵/۲۴

بررسی جدید صندوق نجات کودکان نشان می‌دهد که پس از دو سال از تسلط طالبان بر کابل بیش از یک سوم کودکان ارزیابی شده، وادار به کار شده‌اند.

این نهاد هشدار داده که این کودکان برای تامین مخارج خود و خانواده‌های‌شان در موقعیت‌های خطرناکی قرار می‌گیرند.

این سازمان امدادی در بررسی وضعیت کودکان در دو سالگی حاکمیت طالبان نوشته که بیش از یک سوم (۳۸.۵٪) از کودکان مصاحبه شده برای کمک به خانواده‌هایشان برای مقابله با فقر و گرسنگی فزاینده وادار به کار شده‌اند.
گزارش خاطر نشان کرده که این نظرسنجی از خانوارها در شش ولایت افغانستان، نیازهای شدید مردمی را نشان می‌دهد که ترکیبی مرگبار از فقر، تغییرات آب و هوایی و گرسنگی را تجربه می کنند.
صندوق نجات کودکان تاکید کرده که با محرومیت میلیون‌ها نفر از کمک‌های غذایی به دلیل کاهش بودجه بین‌المللی، این باید زنگ خطری برای اعضای جامعه بین‌الملل باشد تا چشم‌پوشی نکنند.
براساس این ارزیابی، سه چهارم کودکان (۷۶.۱ درصد) گفتند که کمتر از یک وعده غذا می خورند زیرا بدترین خشکسالی کشور در ۳۰ سال گذشته باعث از بین رفتن محصولات کشاورزی، تلف شدن دام ها و دور از دسترس بودن غذا و آب برای کودکان و کودکان شده است. همچنین طبق این بررسی ۵۸ درصد از خانواده‌های مصاحبه شده گفته‌اند که از خشکسالی‌ها متاثر شده‌اند.

صندوق نجات کودکان داده‌های قابل مقایسه‌ای از ولایت مشابه در سال گذشته ندارد.
با این حال، این نهاد با استناد به داده‌های اخیر سازمان بین المللی کار گزارش داده که از هر ۱۰ کودک در سراسر افغانستان، یک کودک کار می‌کند.
ارشد ملک، از مسئولان صندوق نجات کودکان در افغانستان، گفت: «دو سال از زمانی که طالبان دوباره کنترل خود را در افغانستان به دست گرفتند، شرایط برای کودکان و خانواده‌های آنها افتضاح است. آنچه ما می‌بینیم طوفانی کامل از بحران تغییرات اقلیمی، فقر و میراث درگیری است که گرسنگی، سوءتغذیه و بدبختی را بر مردمی تحمیل می‌کند که هیچ دخالتی در پیش‌آمد این شرایط نداشته‌اند.»
به گفته این سازمان بین‌المللی، در چنین شرایطی زنان و دختران در بدترین موقعیت قرار دارند. طبق آمار این نهاد امدادی، زنان سرپرست دو برابر نسبت به مردان سرپرست خانواده با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند و دختران ۱۷ درصد بیشتر از پسران با شکم گرسنه به خواب می‌روند.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

جهان‌نما
خبرها
بحث روز
جهان‌نما

رادیو

پادکست‌ها

خانه‌اى براى صداى شما

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما ارسال کنید.