اکیپ: امباپه در پاریسن‌ژرمن نمی‌ماند، به رئال هم نمی‌رود، لیورپول جذاب‌تر است

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۶

نشریه اکیپ فرانسه نوشت که کیلیان امباپه، به پاریسن‌ژرمن اعلام کرده که در تابستان ۲۰۲۴ پاریس را ترک می‌کند؛ اما شاید به رئال مادرید نرود. اکیپ از لیورپول به عنوان مقصد احتمالی امباپه یاد کرده و مدعی است که اگر انگلستانی‌ها برای او پیشنهادی بفرستند، ممکن است امباپه آن را بپذیرد.

امباپه به سران باشگاه پاریسی گفته است با وجودی که مذاکرات برای تمدید قرارداد در تابستان امسال انجام شد، قرارداد جدید امضا نخواهد کرد. امباپه حاضر است پاداش وفاداری ۸۰ میلیون یورویی‌اش را ببخشد و در قبال آن، تابستان آینده و بعد از پایان قراردادش، پی‌اس‌جی را ترک کند.

رابطه رئال و پاریس‌ژرمن به خاطر امباپه تیره شده است و اگر این بازیکن قراردادش را تمدید کند، رئال دیگر پیشنهادی ارسال نخواهد کرد. مساله که بخت لیورپول را افزایش می‌دهد.

امباپه قبلا مذاکرات کوتاهی با لیورپول انجام داده و به خاطر آن که مادرش هوادار سرخ پوشان آنفیلد است، شاید به این تیم برود.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

خبرها
بحث روز
جهان‌نما
دیدگاه

رادیو

پادکست‌ها

خانه‌اى براى صداى شما

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما ارسال کنید.