• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پاکستان مهلت ثبت‌نام برای شرکت در انتخابات سراسری را تا روز یکشنبه تمدید کرد

۱ جدی ۱۴۰۲، ۱۴:۲۷ (‎+۰ گرینویچ)

کمیسیون انتخابات پاکستان مهلت نام‌نویسی برای داوطلبان رقابت در انتخابات سراسری این کشور را تا روز یکشنبه، سوم جدی، تمدید کرد. تمدید مهلت ثبت‌نام برای عمران خان و نواز شریف،‌ نخست‌وزیران سابق پاکستان امکان رقابت در انتخابات را می‌دهد.

این کمیسیون در بیانیه‌ای که روز جمعه توسط سخنگوی این نهاد به اشتراک گذاشته شد، گفت: «مهلت ارسال اسناد نامزدی برای تسهیل شرکت احزاب سیاسی و نامزدان دو روز تمدید شده است.»

با این حال،‌ این کمیسیون گفته که سایر برنامه‌ها که به انتخابات در روز هشتم فبروری منجر می‌شود، بدون تغییر باقی می‌ماند.

عمران خان روز جمعه اوراق نامزدی‌اش را برای شرکت در انتخابات تسلیم کمیسیون کرده است.

انتظار حسین پانجوتا، یکی از اعضای تیم حقوقی آقای خان به رویترز گفت که نخست وزیر سابق خود را برای یک کرسی مجلس ملی از زادگاهش میانوالی نامزد کرد و قصد دارد روز شنبه مجدداً از لاهور ثبت‌نام کند.

این در حالی است که عمران خان ۷۱ ساله با اتهامات زیادی روبه‌روست که از فساد اداری گرفته تا افشای اسناد دولتی را شامل می‌شود.

روز جمعه دادگاه عالی پاکستان برای عمران خان و شاه محمود قریشی، وزیر خارجه او قرار وثیقه صادر کرد اما مشخص نیست که او آزاد خواهد شد یا خیر.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

نیروهای امنیتی ترکیه بیش از ۳۰۰ نفر را به ظن داشتن ارتباط با داعش بازداشت کرد

۱ جدی ۱۴۰۲، ۱۳:۰۱ (‎+۰ گرینویچ)

نیروهای امنیتی ترکیه ۳۰۴ نفر مظنون به ارتباط با داعش را در عملیاتی همزمان در سراسر این کشور دستگیر کردند. وزیر داخله ترکیه گفت بیشتر این افراد در سه شهر بزرگ استانبول، انقره و ازمیر بازداشت شده‌اند. اطلاعاتی درباره ملیت مظنون‌ها موجود نیست.

گروه داعش بارها در ترکیه اقدام به راه‌اندازی حملات مرگبار کرده، از جمله تیراندازی در یک کلوب شبانه در استانبول در جشن سال نو در ۲۰۱۷ که به مرگ ۳۹ نفر منجر شد.

مشخص نیست که این عملیات بخشی از عملیات نیروهای امنیتی در آستانه برگزاری جشن سال نو است یا انگیزه دیگر دارد.

علی یرلیکایا، وزیر داخله ترکیه گفته هیچ فرصتی برای تروریست‌ها وجود ندارد و مبارزه با آنها بدون وقفه ادامه خواهد داشت.

دادگاه عالی پاکستان برای عمران خان قرار وثیقه صادر کرد اما آزادی او مشخص نیست

۱ جدی ۱۴۰۲، ۱۲:۰۸ (‎+۰ گرینویچ)

دادگاه عالی پاکستان روز جمعه برای عمران خان،‌ نخست‌‌وزیر سابق در ارتباط با قضیه افشای اسرار دولتی،‌ قرار وثیقه صادر کرد. هرچند مشخص نیست که عمران خان از زندان آزاد می‌شود یا خیر،‌ اما این اقدام در آستانه انتخابات فبروری یک پیروزی بزرگ برای حزب تحریک انصاف خوانده شده است.

سلمان صفدر، یکی از وکلای عمران خان پس از پایان جلسه دادگاه، به خبرنگاران گفت که به‌دلیل تعداد احکام بازداشت صادر شده علیه او، مشخص نیست که چه زمانی از زندان آزاد خواهد شد.

در جلسه دادگاه به عمران خان و محمود قریشی، وزیر خارجه او قرار وثیقه یک میلیون روپیه معادل ۳۶۰۰ دالر صادر شده است.

نخست‌وزیر ۷۱ ساله سابق پاکستان از زمانی که در اپریل ۲۰۲۲ از قدرت کنار گذاشته شد، درگیر چالش‌های سخت سیاسی و حقوقی شده است.

از زمانی که او در ماه اگست به‌دلیل فرورش غیرقانونی هدایای دولتی به سه سال حبس محکوم شد، در انظار عمومی دیده نشده است. او این تحفه‌ها را زمانی که از ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ در قدرت بوده،‌ به فروش رسانده است.

صدور این وثیقه، یک پیروزی برای حزب تحریک انصاف توصیف شده اما عمران خان همچنان فاقد شرایط لازم برای شرکت در انتخابات هشتم فبروری است.

هرچند آقای خان نمی‌تواند در انتخابات رقابت کند. با این حال، به او امکان می‌دهد که حزبش را در آن رهبری کند.

فرد متهم به جرایم تروریستی علیه ایران اینترنشنال به سه سال و شش ماه زندان محکوم شد

۱ جدی ۱۴۰۲، ۱۰:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

دادگاه کیفری مرکزی انگلستان محمدحسین دوتایف، متهم پرونده اقدام‌ تروریستی علیه ایران اینترنشنال را به سه سال و شش ماه زندان محکوم کرد. او چهارشنبه از سوی هیات منصفه با اتفاق آرا در ارتباط با اتهام جمع‌آوری اطلاعات با هدف تروریستی مجرم شناخته شد.

روز چهارشنبه، ۲۹ قوس، هیات منصفه دادگاه کیفری مرکزی انگلستان، محمدحسین دوتایف، شهروند اتریشی چچنی‌الاصل را که به دست داشتن در جرایم تروریستی علیه شبکه ایران‌اینترنشنال متهم شده بود، در این پرونده مجرم شناخت. او ماه در دلو پارسال هنگام عکس‌برداری از ساختمان قبلی این شبکه در غرب لندن بازداشت شده بود.

دوتایف متهم است قصد داشته با جمع‌آوری اطلاعات و ارائه آن به شخص سوم، زمینه را برای انجام عملیاتی تروریستی علیه ایران‌اینترنشنال فراهم آورد.

پس از اعلام این تصمیم دادگاه، سخنگوی ایران‌اینترنشنال تاکید کرد این شبکه تحت تاثیر تهدیدها قرار نخواهد گرفت و خبرنگاران این رسانه «به ارائه اخبار مستقل و بدون سانسور، آن‌طور که شایسته مردم ایران است، ادامه خواهند داد».

شبکه بریتانیایی آی‌تی‌وی هم پیشتر در گزارشی از طرح سپاه پاسداران برای ترور سیما ثابت و فرداد فرحزاد دو مجری شبکه ایران اینترنشنال در لندن خبر داد.

بر پایه این گزارش، جاسوس‌های سپاه پاسداران در اکتبر ۲۰۲۲ به یک قاچاقچی انسان پیشنهاد دادند در ازای ۲۰۰ هزار دالر فرداد فرحزاد، مجری ایران‌اینترنشنال، و سیما ثابت، مجری پیشین این شبکه، را در خانه‌های‌شان با چاقوی آشپزخانه بکشد، اما فرد اجیر شده که یک جاسوس دوجانبه بود، این توطئه را افشا کرد.

طبق گزارش آی‌تی‌وی، قرار بود در پاییز گذشته مقابل دفتر ایران‌اینترنشنال در لندن یک موتر بمب‌گذاری شده منفجر شود، اما به دلیل حضور نیروهای امنیتی در اطراف ساختمان این شبکه، این نقشه تغییر کرد و نقشه قتل فرداد فرحزاد و سیما ثابت جایگزین آن شد.

طبق این گزارش، جاسوس‌های سپاه به فردی که برای کشتن فرحزاد و ثابت اجیر کرده بودند گفتند ایران‌اینترنشنال جمهوری اسلامی را به شدت تحقیر کرده است.

فرد اجیر شده در پاسخ به پرسش‌هایی که آی‌تی‌وی از او پرسیده بود گفت ماموران سپاه گفتند باید با کشتن این مجری‌ها به کسانی که می‌خواهند در این شبکه جایگزین آنها شوند، «درس عبرت» داده شود.

طبق این گزارش، محمدرضا انصاری، از فرماندهان سپاه پاسداران، طراح اصلی توطئه قتل ثابت و فرحزاد بوده است. او که تحت تحریم امریکا است و با خانواده بشار اسد ارتباط دارد، به محمد عبدالرزاق کنفانی، یکی از رهبران گروه ترور در لندن و از نزدیکان بشار اسد، دستور داده بود توطئه قتل‌ها را اجرا کند.

کنفانی پروفایل‌های اینستاگرام ثابت و فرحزاد را به فرد اجیر شده فرستاد و از او خواست برای کشتن آنها راهی بیابد. او از طریق تلفن چگونگی پیشبرد این توطئه را پیگیری می‌کرد.

طبق این گزارش، کنفانی در اکتبر ۲۰۲۲ در تماس با فرد اجیر شده برای اجرای این توطئه قتل، از او خواست به جای این دو مجری، مدیر ایران‌اینترنشال، معاون او و پنج یا شش نفر دیگر از این شبکه را به قتل برساند، اما این نقشه بعدا تغییر کرد و قرار شد توطئه بر روی دو مجری تمرکز یابد.

طراحان این توطئه اطلاع نداشتند که در آن زمان فرداد فرحزاد به واشینگتن نقل مکان کرده و فقط سیما ثابت در لندن حضور دارد.

به گزارش آی‌تی‌وی، فرد اجیر شده برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ در ارتباط با صنایع کشتیرانی با سپاه همکاری کرد، اما بعدا جذب یک سازمان اطلاعاتی غربی شد و پس از آن که سپاه پاسداران در سال ۲۰۲۲ برای قتل این دو مجری با او تماس گرفت، این توطئه را به سازمان اطلاعاتی مربوطه اطلاع داد.

فرد اجیر شده به سازمان اطلاعاتی غربی که برایش کار می‌کرد گفته که کنفانی علاوه بر وعده پرداخت ۲۰۰ هزار دالر، به او قول داده بود برایش مدارک هویتی جدید تهیه کند.

طبق این گزارش، کنفانی به فرد اجیر شده گفته بود که «یکی از دوستان» را برای عکس‌برداری از دفتر ایران‌اینترنشنال فرستاده است.

شبکه ایران‌اینترنشنال ۲۹ دلو سال گذشته پس از تهدیدهای تروریستی مجبور شد پخش تلویزیونی خود را به طور موقت از لندن به واشینگتن منتقل کند.

این شبکه روز سوم میزان سال جاری پخش برنامه‌های خود را از استودیوی جدیدش در لندن از سر گرفت.

ارتش اسرائیل: از زمان پایان آتش‌بس دو هزار عضو حماس کشته شده‌اند

۱ جدی ۱۴۰۲، ۰۷:۳۵ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل می‌گوید از زمان پایان آتش‌بس در نوار غزه در اول دسامبر، بیش از دو هزار عضو حماس کشته شده‌اند. فلسطین گفته از ۱۵ میزان تاکنون دستکم ۲۰ هزار نفر در حملات اسرائیل در غزه کشته شده‌اند و بیش از ۸ هزار کودک و ۶ هزار زن شامل قربانیان است.

تایمز اسرائیل گزارش داده که برآورد ارتش از کشته شدن جنگجویان حماس در نوار غزه از آغاز جنگ در پانزدهم میزان تاکنون به حدود هشت هزار نفر می‌رسد. حماس تاکنون این آمار را تایید نکرده است.

سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرده که میزان حضور نیروهای این کشور در نبردهای زمینی افزایش یافته و آن‌ها با قاطعیت می‌جنگند.

روزنامه تایمز اسرائیل به نقل از دانیل هاگاری نوشت گروه حزب‌الله، جنوب لبنان را به یک منطقه جنگی تبدیل کرده است.

دانیل هاگاری گفته ما به کار خود برای دور کردن حزب‌الله از مرز ادامه خواهیم داد.

اسرائیل بارها به ارقام تلفات ملکی از سوی مقام‌های فلسطینی در غزه اعتراض کرده، اما خود نیز رقمی از تلفات ملکی فلسطینی‌ها منتشر نکرده است. سازمان‌های بین‌المللی اغلب به آمار تلفاتی که از سوی وزارت صحت غزه ارائه می‌شود، استناد می‌کنند.

حماس امیدوار است تبادله گروگان‌ها به پایان حملات اسرائیل منجر شود، درخواستی که بارها از سوی اعضای کابینه جنگ دولت اسرائیل رد شده است.

مقام‌های ارشد نظامی امریکا و چین برای اولین بار پس از یک سال گفت‌وگو کردند

۱ جدی ۱۴۰۲، ۰۳:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)

چارلز براون، رئیس ستاد ارتش امریکا و لیو ژنلی، همتای چینی او برای نخستین‌بار پس از یک‌سال طی یک کنفرانس ویدیویی باهم گفت‌وگو کردند. چین در آگست پارسال پس از سفر رئیس‌ مجلس نمایندگان امریکا به تایوان، روابط نظامی خود با ایالات متحده را قطع کرد.

این گفت‌وگو در پی توافق ماه گذشته روئسای جمهور ایالات متحده و چین برای از سرگیری روابط نظامی صورت گرفته است.

دفتر رئیس ستاد ارتش امریکا در بیانیه‌ای نوشت که در این گفت‌وگو «شماری از مسائل امنیتی جهانی و منطقه‌ای» مورد بحث قرار گرفته است.

وزارت دفاع امریکا گفته که روابط بین دو ارتش، برای جلوگیری از منجر شدن اشتباهات محاسباتی به درگیری، بسیار مهم است.

دفتر رئیس ستاد ارتش امریکا افزود جنرال بروان با همتای چینی‌اش درباره اهمیت همکاری با بیجینگ برای مدیریت مسئولانه رقابت، اجتناب از محاسبات اشتباه و حفظ خطوط مستقیم تماس گفت‌وگو کرده است.

وزارت دفاع چین هم در بیانیه‌ای به نقل جنرال لیو ژنلی، رئیس بخش ستاد ارتش کمیسیون نظامی مرکزی چین نوشت که کلید اصلی ایالات متحده و چین برای توسعه روابط نظامی سالم، باثبات و پایدار این است که ایالات متحده «درکی درست از چین» داشته باشد.

به رغم این گفت‌وگوها و ارتباط نظامی چین و امریکا، مقام‌های ایالات متحده می‌گویند که ایجاد گفت‌وگوی «واقعا کابردی» میان واشنگتن و بیجینگ، ممکن است زمان ببرد.

واشنگتن و بیجینگ برسر آینده تایوان و اراضی دریای چین جنوبی باهم اختلاف دارند.

رئیس ستاد ارتش چین در گفت‌وگو با همتای امریکایی خود از ایالات متحده خواست که به حاکمیت ارضی، و حقوق و منافع دریایی چین در دریای چین جنوبی احترام بگذارد.