وال استریت جورنال: از هر ۴نفر در امریکا یک نفر هیچ دوست صمیمی ندارد و از تنهایی رنج میبرد
وال استریت جورنال گزارش داد از هر چهار نفر در امریکا بیش از یک نفر هیچ دوست صمیمی ندارد و تنهاست. ویوک مورتی، یک مقام امریکایی با اپیدمیک خواندن تنهایی در امریکا گفت افراد تنها با خطر افسردگی، بیماری قلبی، زوال عقل و مرگ زودرس مواجهاند.
روزنامه وال استریت جورنال روز شنبه (۵ حوت) با نشر گزارشی در مورد تنهایی و انزوای اجتماعی مردم در امریکا به نظرسنجی مشترک دو شرکت متا و گالوپ در سال ۲۰۲۳ اشاره کرد که در آن بیش از نیمی از مردم ۱۴۲ کشور جهان گفتهاند که حداقل کمی تنها هستند و نزدیک به یک چهارم از پاسخ دهندگان گفتهاند که احساس تنهایی میکنند.
بنا به بررسی یک نهاد موسوم به «مرکز نظرسنجی زندگی امریکایی» در سال ۲۰۲۱، حدود ۱۵ درصد مردان امریکایی دوست صمیمی ندارند و این آمار افزایش پنج برابری را نسبت به ۱۹۹۰ نشان میدهد. همچنین، از هر پنج مرد در ایالات متحده که ازدواج نکرده یا رابطه عاشقانه و جنسی ندارد، یک نفر گفته که دوست نزدیکی ندارد و یا اصلا دوست صمیمی ندارد.
دکتر ویوک مورتی، پزشک کاخ سفید، تنهایی را یک «بیماری همهگیر» در امریکا اعلام کرده بود. دکتر مورتی گفت که انزوای اجتماعی در امریکا باعث آسیبهای روحی و جسمی شده و نرخ خودکشی را به بالاترین حد خود رسانده است.
این مقام ارشد صحی گفته که نوجوانان امریکایی نیز میزان بیسابقهای از غم و اندوه را تجربه میکنند. به گفته داکتر مورتی، علاوه بر کووید ۱۹ که موجب فاصله بین دوستان، خانواده و همسالان شده بود، ظهور فناورهای هوشمند و رسانههای اجتماعی نیز افراد را در زندگی واقعی تنهاتر کرده است.
لوکاس کرمپ که با شرکتش میخواهد حلقات آشنایی برای مردان تنها ایجاد کند، به وال استریت جورنال گفت که مردان کمتر مایل اند درباره مشکلات تنهایی شان صحبت کنند. او میگوید که هر چقدر مردان پا به سن میگذارند، از میزان دوستان و همکاران شان کاسته میشود و توانایی یافتن دوست جدید را نیز ندارند.
این وضعیت پای استارتاپ را به میدان کشانده و سرمایهگذاران میلیونها دالر در شرکتهایی سرمایه گذاری میکنند که مراکز و حلقات همنشینی و دوستیابی برای مردان و زنان تنها در شهرهای مختلف امریکا برگزار میکنند.
یک نهاد غیرانتفاعی به نام «بیلانگ سنتر» در امریکا در ماه دسامبر سال گذشته مرکزی را در حوزه سلامت، سرگرمی و فناوری تاسیس کرد که هدف آن مقابله با تنهایی است. اگروال، رئیس این مرکز با توضیح در مورد برگزاری جلسات در این مرکز میگوید که هدف از آن شفای ذهن است.
در این جلسات برنامههای مدیتیشن، بحث گروهی و موارد دیگر انجام میشود و هدف آن کمک به مردم برای بهبود روابط موجود و ایجاد روابط جدید است.
اگروال میگوید که این مراکز این موسسه امسال در دهها شهر در سراسر ایالات متحده باز شده است و برنامههایی برای دانشآموزان در مدرسه و یک برنامه تلویزیونی دارد که به مردم امریکا میآموزد چگونه دوست پیدا کنند.