• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رهبر حزب اصلاحات بریتانیا: جهان پیش از ریاست‌جمهوری بایدن، امن‌تر بود

۷ جوزا ۱۴۰۳، ۰۹:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

رهبر حزب اصلاحات بریتانیا می‌گوید در زمان ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ نسبت به دوره ماموریت جو بایدن «جهان مکان امن‌تری» بود. ریچارد تایس به رسانه ال‌بی‌سی گفت ممکن است مردم در مورد شخصیت ترامپ هر فکری کنند، اما جهان در زمان او جای امن‌تری بود.

این سیاستمدار بریتانیایی می‌گوید در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین «به اوکراین نمی‌رفت».

در همین حال، ریچارد تایس گفت این موضوع احترام و ترس است. پوتین از دونالد ترامپ هراس داشت، اما از جو بایدن نمی‌ترسد.

تایس همچنان در مورد برنامه «خدمات ملی اجباری» برای جوانان بالاتر از هجده سال که از سوی حزب محافظه‌کار اعلام شده‌ است، گفت: از نظر تئوری و تا زمانی که این برنامه روی کاغذ بماند، فکر خوبی به نظر می‌رسد، اما اگر قرار باشد عملی شود، «کاملا غیر قابل اجرا» است.

ریشی سونک، نخست وزیر بریتانیا پیش از این اعلام کرده است که اگر حزب محافظه‌کار در انتخابات برنده شود، ارائه برخی از «خدمات ملی» را برای جوانان بالاتر از ۱۸ سال اجباری خواهد کرد. سونک گفت این سیاست به اتحاد جامعه و پیدا کردن یک «هدف مشترک» میان جوانان کمک خواهد کرد.

حزب محافظه‌کار گفته براساس این طرح، به جوانان بالاتر از ۱۸ سال دو گزینه پیشنهاد خواهد شد. جوانان ناگزیر خواهند بود میان یک سال کار تمام‌وقت در صفوف نیروهای مسلح و کار «رضاکارانه» برای دو روز آخر هفته در ماه، یکی را انتخاب کنند.

این در حالی است که پس از اعلام تاریخ انتخابات سراسری در بریتانیا سیاستمداران برای جلب رای مردم کارزارهای پیشا انتخابات راه انداخته‌اند. گفت‌وگوهای رسانه‌ای و سخنرانی‌های سیاستمداران بریتانیا در روزهای پسین تب و تاب انتخاباتی دارند.

پربازدیدترین‌ها

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند
۱

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند

۲

سهم نامشخص زنان؛ طالبان روند استخدام حدود پنج هزار کارمند صحی را آغاز کرد

۳

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵
اختصاصی

یک مقام ارشد سابق طالبان در قندهار 'بازداشت شد'