• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بانک توسعه اسلامی: بیش از ۱۷ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه حاد را در قندهار درمان کردیم

۲ اسد ۱۴۰۳، ۰۷:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۱:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

بانک توسعه اسلامی گزارش داد که در یک سال گذشته بیش از ۱۷ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه حاد را در قندهار درمان کرده است. این بانک افزود که این طرح با حمایت مالی مرکز کمک‌های بشردوستانه ملک سلمان از طریق درمانگاه‌های تحت حمایت یونیسف اجرا شده است.

به گزارش این بانک، این کودکان در ۱۲ ماه گذشته بسته‌های غذایی درمانی را از طریق این درمانگاه‌ها دریافت می‌کردند.

برپایه این گزارش، در این مدت حدود ۱۶ هزار بسته غذایی درمانی به ارزش بیش از ۹۵۳ هزار دالر برای این کودکان در قندهار توزیع شد.

بانک توسعه اسلامی در گزارش خود توضیح داده است که مجموع کودکانی که تحت این برنامه درمانی قرار گرفتند، ۱۷ هزار و ۵۴۳ نفر شامل ۹ هزار و ۹۴۰ پسر و هفت هزار و ۶۰۳ دختر می‌شوند.

اخیرا پزشکان بدون مرز هم اعلام کرد که در سال گذشته ۱۰هزار و ۴۰۰ کودک و در چهار ماه نخست سال جاری میلادی دوهزار و ۴۱۶ کودک مبتلا به سوءتغذیه زیر پنج سال را در قندهار، هرات و هلمند درمان کرده است.

این سازمان در گزارش خود تصویر تاریکی از وضعیت کودکان در افغانستان ارائه کرد و افزود که بیکاری و فقر در میان مردم باعث شده است که کودکان خانواده‌ها به سوءتغذیه مبتلا شوند.

پربازدیدترین‌ها

وزارت صحت: تنها دو شفاخانه خصوصی در کابل معیارهای لازم را دارند
۱

وزارت صحت: تنها دو شفاخانه خصوصی در کابل معیارهای لازم را دارند

۲

رئیس‌جمهور تاجیکستان با سران سازمان همکاری شانگهای دیدار کرد

۳

واکنش‌ها به کشته‌شدن فرمانده جبهه مقاومت که «تا آخرین گلوله» علیه طالبان جنگید

۴

منابع آگاه: هبت‌الله اختیارات وزیران خود را محدود کرده است

۵

دادگاه عالی امریکا درخواست رسیدگی دوباره به پرونده فرزندخواندگی یک دختر افغان را نپذیرفت