• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سازمان همکاری اسلامی وضعیت افغانستان را بررسی کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۳، ۰۹:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)

نشست مقدماتی پنجاهمین گردهمایی شورای وزیران سازمان همکاری اسلامی روز یکشنبه در عربستان سعودی برگزار شد. دبیرکل این سازمان در این نشست تلاش و ابتکارات سازمان همکاری اسلامی در پیوند به وضعیت افغانستان را بررسی کرده است.

حسین ابراهیم طاها، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در این نشست موضوعات دیگر از جمله صلح، امنیت، ثبات و توسعه در کشورهای عضو این سازمان، دفاع از حقوق جوامع مسلمان و اقلیت‌ها و وضعیت جامو و کشمیر را نیز بررسی کرده است.

در اعلامیه‌ای که از سوی این سازمان منتشر شده، جزئیات بیشتر در مورد این نشست ارائه نشده است اما این سازمان پیش از این بارها بر حمایت از حقوق زنان و دختران افغان به ویژه حق آموزش و کار آن‌ها تاکید کرده است.

معاون و نماینده خاص سرمنشی این سازمان برای افغانستان در ماه ثور سال جاری خورشیدی به افغانستان سفر کرده و در دیدار با مقام‌های طالبان بر فراهم شدن زمینه آموزش برای دختران تاکید کرده بود.

پربازدیدترین‌ها

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند
۱

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند

۲

واکنش‌ها به سخنان مهدی درباره عذرخواهی نخبگان پشتون

۳

مجاهد می‌گوید کمک‌های خارجی «آزادی و اراده» طالبان را محدود می‌کند

۴

بازداشت گروهی از زنان در تایمنی کابل

۵

مهمانی «سکس گروهی» در ساختمان شهرداری؛ حرکت اعتراضی مقام آلمانی واکنش‌برانگیز شد