• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دیدبان حقوق بشر: حملات اسرائیل به بندر حدیده یمن احتمالا جنایت جنگی محسوب می‌شود

۲۹ اسد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

دیدبان حقوق بشر می‌گوید حملات هوایی اسرائیل به بندر حدیده یمن در ماه گذشته به نظر می‌رسد حملات نامتناسب به غیرنظامیان بوده و احتمالا جنایت جنگی محسوب می‌شود. این حملات تاسیسات نفتی را هدف قرار داد و دست‌کم شش کشته و ۸۰ زخمی بر جای گذاشت.

اسرائیل در ۲۰ جولای اعلام کرد که هواپیماهای جنگی آن به اهداف نظامی حوثی‌ها در نزدیکی حدیده حمله کردند.

حملات اسرائیل یک روز پس از آن رخ داد که در حمله پهپادی گروه حوثی مورد حمایت ایران به یک مرکز اقتصادی در تل آویو یک نفر کشته شد. دیدبان حقوق بشر گفته این حادثه نیز ممکن است جنایت جنگی باشد.

دیدبان حقوق بشر روز دوشنبه گفت که حملات هوایی تلافی‌جویانه اسرائیل به حدیده بیش از دو مخزن ذخیره نفت و دو جرثقیل کشتی را در بندر و همچنین یک نیروگاه برق در منطقه سلف این ایالت را هدف قرار داده است.

بندر حدیده که از سال ۲۰۲۱ تحت کنترول حوثی‌ها است، برای رساندن مواد غذایی و سایر مایحتاج مردم یمن که به واردات وابسته هستند، حیاتی است. حدود ۷۰ درصد واردات تجاری و ۸۰ درصد کمک های بشردوستانه یمن از طریق این بندر انجام می‌شود.

حوثی‌های یمن به نشان همبستگی با فلسطینی‌ها از شروع جنگ غزه در هفتم اکتوبر سال گذشته، به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ و گاهی به اهدافی در اسرائیل حمله کرده است.

پربازدیدترین‌ها

جاپان به دانشجویان افغان بورسیه می‌دهد
۱

جاپان به دانشجویان افغان بورسیه می‌دهد

۲
اختصاصی

طالبان اینترنت فایبر نوری شهروندان کابل را قطع می‌کند

۳

سازمان نی خواهان مداخله ملل متحد و اتحادیه اروپا برای آزادی خبرنگاران از بند طالبان شد

۴

اداره هواشناسی از احتمال بارندگی شدید و سرازیر شدن سیلاب در ۱۸ ولایت خبر داد

۵

همسایه‌های قنسولگری افغانستان در بن از حضور نماینده طالبان نگران شده‌اند

•
•
•

مطالب بیشتر

اولین مورد ام‌پاکس در سال ۲۰۲۴ در فیلیپین شناسایی شد

۲۹ اسد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)

اداره بهداشت فیلیپین روز دوشنبه اعلام کرد که اولین مورد ویروس ام‌پاکس در سال ۲۰۲۴ میلادی در این کشور شناسایی شده است. این وزارت افزود ویروس ام‌پاکس در یک مرد ۳۳ ساله فیلیپینی شناسایی شده که هیچ تجربه سفر به خارج از کشور را نداشته است.

آلبرت دومینگو، سخنگوی اداره بهداشت فیلیپین روز دوشنبه، ۲۹ اسد، گفت مورد جدید ام‌پاکس، اولین مورد ابتلا به این بیماری در سال جاری میلادی است که نوع آن هنوز شناسایی نشده است.

وزارت بهداشت فیلیپین در بیانیه‌ای گفت: «علایم چون تب در فرد بیمار از بیش از یک هفته پیش شروع شد و چهار روز بعد برآمدگی‌های مشخصی بر روی، صورت، پشت گردن، تنه، ران و کف دست‌ها و پاها مشاهده شد.»

آخرین مورد ابتلا به ام‌پاکس در این کشور در دسامبر سال ۲۰۲۳ گزارش شده بود.

سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ویروس امپاکس را به‌عنوان وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی اعلام کرد.

شیوع نوع جدید این ویروس در جمهوری دموکراتیک کنگو و کشورهای همسایه نگرانی‌ها را برانگیخته است.

یک مورد از این نوع جدید در سویدن تایید شد و پاکستان نیز یک مورد را از بیمارانی که از کشورهای خلیج فارس بازگشته بودند، گزارش کرد.

این بیماری علایمی دارد که می‌تواند برای کودکان، زنان باردار و افراد با سیستم ایمنی ضعیف خطرناک باشد.

در یک حادثه ترافیکی در پاکستان هشت نفر کشته شدند

۲۹ اسد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)

در اثر برخورد یک بس مسافربری با یک تریلر در بزرگراه سوکور-مولتان در پاکستان بامداد دوشنبه، دست‌کم هشت نفر کشته و هفت نفر دیگر زخمی شدند. پولیس راه اعلام کرد این حادثه در حوالی روستای ملک ولی رخ داده و بس از منصهره به سمت کراچی می‌رفت.

پولیس با وخیم توصیف کردن وضعیت چهار تن از زخمی‌ها افزود که کودکان و زنان نیز در میان کشته‌شدگان هستند.

اجساد و زخمی‌های این حادثه برای انجام تشریفات پزشکی- قانونی و درمان به شفاخانه گوتکی منتقل شدند.

در حادثه دیگر،‌ منابع روز یکشنبه به جیونیوز گفتند که بر اثر سقوط یک موتر مسافربری در تنگه‌ای در روستای میان خان کتلنگ تحصیل در مردان دستکم چهار نفر کشته و یازده نفر زخمی شدند.

منابع امدادی افزودند که زخمی‌ها شامل زنان و کودکان نیز هستند.

پزشکان هندی از پایان دادن به اعتراضات خودداری کردند

۲۹ اسد ۱۴۰۳، ۰۹:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

هزاران پزشک زن جوان روز دوشنبه از پایان دادن به اعتراضاتی که در پی تجاوز و قتل یک پزشک زن آغاز شده بود، خودداری کردند. این پزشکان هندی خواستار ایجاد محیط کاری امن برای زنان و همچنین تحقیقات جنایی فوری در مورد تجاوز و قتل این پزشک هستند.

اعتراضات پزشکان هندی نزدیک به یک هفته پیش و با اعتصاب کاری آنها، خدمات شفاخانه‌های هند را مختل کرد.

این اعترضات پس از آن آغاز شد که در نهم اگست، یک پزشک ۳۱ ساله در شفاخانه‌ای در کلکته مورد تجاوز قرار گرفت و سپس کشته شد.

یک نیروی پولیس در ارتباط به این قضیه بازداشت شده است.

فعالان زن در هند می‌گوید که رویداد اخیر نشان می‌دهد که زنان در این کشور همچنان به‌طور نامناسبی در معرض خشونت جنسی قرار دارند.

دولت هند از پزشکان زن خواسته که به وظایفت خود برگردند و همچنین کمیته‌ای را برای شنیدن پیشنهادات معترضان در مورد حفاظت بهتر از زنان در فضای کار تشکیل داده است.

شام روز شنبه هزاران هوادار فوتبال نیز در هم‌بستگی با پزشکان زن در کلکته، به اعتراضات پیوستند.

هم‌زمان نمایندگان پزشکان جوان در دهلی نو، ایالت گجرات و اودیشا نیز گفته‌اند که به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

در پی برخورد توده‌یخ به گروهی از کوهنوردان در پاکستان، یک نفر مفقود شد

۲۹ اسد ۱۴۰۳، ۰۸:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

یک مقام پاکستانی اعلام کرد که یک هلیکوپتر ارتش، دو شهروند روسیه را پس از برخورد توده یخ به گروهی از کوهنوردان در قله‌ای در شمال این کشور نجات داد اما یک نفر ناپدید شده است. این تیم در جستجوی جسد کوهنوردی بود که در ۲۰۲۳ در این کوه ناپدید شده بود.

کرار حیدری، مسئول آلپاین کلوپ پاکستان روز دوشنبه گفت که عملیات نجات ایمن دو کوهنورد دیگر که بخشی از تیم پنج نفره روسی بودند در حال انجام است. به گفته حیدری این افراد در قله گاشربروم در محدوده قراقورم پس از برخورد یک توده بزرگ یخ به گروه‌شان سرگردان شده بودند.

او گفت: ماموریت نجات روز شنبه پس از برخورد یخ به کوهنوردانی که در حال انجام ماموریت بازیابی جسد یک کوهنورد گمشده در همان کوه در سال ۲۰۲۳ بودند، آغاز شد.

به گفته آقای حیدری هیچ توصیه‌ای از سوی دولت در مورد آب و هوای بد وجود نداشت و کوهنوردان پس از ریزش توده یخ ناگهان با این فاجعه مواجه شدند.

هر ساله صدها کوهنورد سعی می‌کنند از کوه‌های شمال پاکستان بالا بروند و حوادثی این چنینی به دلیل برف‌کوچ و تغییرات ناگهانی آب و هوا رایج است.

هفته گذشته، مراد صدپاره، ۳۵ ساله، یک کوهنورد پاکستانی که به دلیل شرکت در ماموریت‌های نجات در ارتفاعات شهرت داشت، هنگام فرود از یکی از بلندترین کوه‌های شمالی این کشور جان باخت.

نخست‌وزیر هند به اوکراین سفر می‌کند

۲۹ اسد ۱۴۰۳، ۰۷:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه هند روز دوشنبه ۲۹ اسد اعلام کرد که نرندرا مودی، نخست‌وزیر این کشور به اوکراین سفر می‌کند. آقای مودی ماه گذشته به مسکو رفت و با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دیدار کرد.

وزارت خارجه هند روز دوشنبه، ۲۹ اسد گفت که جزئیات این سفر بعدا اعلام خواهد شد.

پس از حمله روسیه به اوکراین، دهلی‌نو از محکوم کردن این حمله خودداری کرده است.

با وجود اعمال تحریم‌های جدی مالی، تجاری و اقتصادی از سوی کشورهای غرب بر روسیه، هند مانند چین روابط تجاری خود را با روسیه ادامه داده است.