• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مرکز خبرنگاران افغانستان از توقف نشرات تلویزیون ملی در تخار خبر داد

۲۴ میزان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

مرکز خبرنگاران افغانستان اعلام کرد نشرات تلویزیون ملی تحت کنترول طالبان در تخار متوقف شده‌است. مقام‌های اداره امر به معروف در تخار در دیدار با خبرنگاران و مسئولان رسانه‌های محلی، عکاسی و پخش تصویر را منع کردند.

مرکز خبرنگاران افغانستان گفت که تلویزیون ملی در تخار روز گذشته بعد از ابلاغ دستور رئیس امر به معروف و نهی از منکر طالبان، به کارش پایان داده و تعطیل شده‌است. این اداره با پخش تصویر زنده‌جانان از تلویزیون مخالفت کرده و آن را مخالف دستورات رهبر طالبان و قانون جدید امر به معروف دانسته‌است.

منابع محلی به افغانستان اینترنشنال گفتند که تلویزیون ملی در تخار تولید برنامه‌های محلی را متوقف کرده‌است و تنها به تولید برنامه‌های رادیویی اکتفا می‌کند. با این‌حال، فرستده‌های تلویزیون تخار نشرات تلویزیون ملی در کابل را پخش می‌کند.

وزارت امر به معروف طالبان روز گذشته به خبرگزاری فرانسه گفت که ممنوعیت پخش تصویر به طور تدریجی و از ولایات آغاز می‌شود.

تخار پس از قندهار دومین ولایتی است که فرمان ممنوعیت تصویر در آن اجرا شده و فعالیت تلویزیون‌ها متوقف شده‌است.

تلویزیون ملی تخار آخرین رسانه‌ فعال در این ولایت بود. تا پیش از حاکمیت طالبان، تلویزیون‌های مهر، ماه نو، برلیک، نورین، امید فردا و ریحان در تخار فعالیت داشتند که به دلایل متعدد از جمله سانسور و محدودیت‌های اعمال شده طالبان، تعطیل شدند.

پربازدیدترین‌ها

معاون حقانی به هزاره‌ها گفت 'شهرک امید سبز را ترک نکنید'
۱

معاون حقانی به هزاره‌ها گفت 'شهرک امید سبز را ترک نکنید'

۲

بزرگترین چالش‌های طالبان پنج سال پس از ورود به کابل

۳

اندیشکده‌ امریکایی: طالبان معادن افغانستان را به سبک شورشیان مدیریت می‌کند

۴

کرزی: اکنون زمان ندامت و مصالحه است

۵

سازمان ملل: طالبان درباره بدرفتاری نیروهایش با شهروندان آمار نمی‌دهد