• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دو روز پس از ناپدید شدن دانشجوی ایرانی که عکس‌هایش خبرساز شد، 'اطلاعی از او در دست نیست'

۱۴ عقرب ۱۴۰۳، ۱۳:۵۸ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۵:۱۹ (‎+۰ گرینویچ)

سازمان حقوق بشری هه‌نگاو خواستار ارائه اطلاعات موثق درباره دانشجویی شد که پس از درآوردن پیراهن در اعتراض به مزاحمت پولیس مذهبی ناپدید شده است. این سازمان گفت جمهوری اسلامی از ارائه اطلاعات موثق به مردم درباره سرنوشت این دختر جلوگیری می‌کند.

این سازمان حقوق بشری روز دوشنبه، ۱۴ عقرب، در یادداشتی در شبکه اجتماعی اکس از احتمال پیامدهای جدی جانی و روانی برای دانشجوی «ربوده‌ شده» در دانشگاهی در تهران هشدار داد.

هه‌نگاو گزارش داد که دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی در تلاش برای جلوگیری از انتقال هر نوع اطلاعات موثق به مردم و جامعه جهانی در این زمینه است.

سازمان حقوق بشری هه‌نگاو از مردم ایران خواست برای دریافت اطلاعات در مورد هویت و چگونگی ربوده شدن او همکاری کنند.

یک دانشجوی زن روز شنبه در دانشگاهی در تهران، پس از برخورد فیزیکی مأموران مذهبی به منظور تحمیل حجاب اجباری، در اقدامی اعتراضی برهنه شد.

پس از این اقدام، مأموران او را بازداشت کردند. مسئولان دانشگاه اعلام کرده‌اند که این دانشجو به اداره پولیس و سپس به شفاخانه روانی منتقل شده است.

پربازدیدترین‌ها

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟
۱

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟

۲

حکمتیار:طالبان با پول و سلاح بیگانگان تحمیل شده و حق معامله بر سر ذخایر افغانستان را ندارد

۳

سردی روابط طالبان و بیجینگ؛ چرا طالبان به نگرانی‌های امنیتی چین بی‌اعتناست؟

۴

قطع‌نامه تقدیر از احمدشاه مسعود در مجلس نمایندگان امریکا ثبت شد

۵

نزدیک به ۱۰۰ سازمان مدنی خواستار تمدید مأموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان شدند