• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بیت‌کوین بالا رفت؛ هیچ‌کس خوشحال‌تر از رئیس‌جمهور السالوادر نیست

۱۶ قوس ۱۴۰۳، ۲۰:۱۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۲:۱۸ (‎+۰ گرینویچ)

ارز دیجیتال بیت‌کوین در روزهای اخیر برای نخستین بار از مرز ۱۰۰ هزار دالر گذشت. این مسئله باعث خوشحالی پیروزمندانه رئیس‌جمهور جوان السالوادر شد که در ابتکاری جنجالی، بیت‌کوین را به بازار این کشور فقیر امریکای مرکزی وارد کرد.

نایب بوکله، رئیس‌جمهور السالوادور در سال ۲۰۲۱ رمز ارز بیت‌کوین را وارد بازار السالوادور کرد. این اقدام او در یک کشور فقیر امریکای مرکزی بسیار بلندپروازانه به نظر می‌رسید.

حالا سرمایه‌گذاری دولت او در رمز ارز به بیش از ۶۰۰ میلیون دالر رسیده است. بیت‌کوین روز چهارشنبه هفته گذشته از مرز ۱۰۰ هزار دالر رسید. این جهش ناگهانی قیمت چند ساعت پس از آن رخ داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور برگزیده و آتی ایالات متحده اعلام کرد پاول اتکینز، یکی از هواداران ارز دیجیتال را به ریاست کمیسیون امنیت و ارز می‌گمارد.

دو سال پیش بهای بیتکوین کمتر از ۱۷ هزار دالر بود.

آقای بوکله روز پنجشنبه از اپوزیسیون سیاسی خود انتقاد کرد. در ماه جون سال ۲۰۲۱ وقتی کنگره قانون استفاده از بیت‌کوین را تصویب کرد، اپوزیسیون تظاهرات گسترده‌ای را در خیابان‌های این کشور به راه انداخت.

کشور کوچک السالوادر پیش از این به مدت طولانی از دالر به عنوان ارز رایج استفاده می‌کرد اما بوکله با پیشنهاد بیت‌کوین گفت که این رمز ارز فرصت‌های جدیدی را برای کشور به وجود می‌آورد و هزینه انتقال پول را در معاملات از بین می‌برد. دولت او به هر شهروندی که برای استفاده از ارز دیجیتال ثبت نام می‌کرد، معادل ۳۰ دالر بیت‌کوین هدیه می‌داد.

السالوادور نخستین کشور در جهان است که استفاده از بیت‌کوین را در معاملات رسمی مجاز اعلام کرده است. نایب بوکله در سال ۲۰۲۱ وقتی که ارزش بیت‌کوین روندی نزولی داشت، اعلام کرد که دولت این کشور ۱۵۰ بیت‌کوین خریداری کرده است.

پربازدیدترین‌ها

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟
۱

مقاله‌ای از حکمتیار؛ در منطقه چه می‌گذرد و افغانستان را به کجا مى‌برند؟

۲

حکمتیار:طالبان با پول و سلاح بیگانگان تحمیل شده و حق معامله بر سر ذخایر افغانستان را ندارد

۳

«سایه‌ها بر فراز کابل»؛ روایت حمدالله محب از پشت پرده سقوط حکومت پیشین

۴

سردی روابط طالبان و بیجینگ؛ چرا طالبان به نگرانی‌های امنیتی چین بی‌اعتناست؟

۵

حمدالله محب در کتاب خود: خلیلزاد «خاین بزرگ» است