• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گروه طالبان «به زودی به روسیه سفیر می‌فرستد»

۳ ثور ۱۴۰۴، ۱۲:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان در دیدار با ضمیر کابلوف، نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان، گفته است که این گروه به زودی سفیر خود را در مسکو معرفی می‌کند. معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان اعلام کرد قرار است روسیه نماینده دیپلوماتیک این گروه را در سطح سفیر بپذیرد.

ضیااحمد تکل، معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان چهارشنبه، سوم ثور نوشت که ضمیر کابلوف با امیرخان متقی درباره گسترش روابط دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و روابط اقتصادی گفت‌وگو کرده است.

امیرخان متقی در این دیدار از ضمیر کابلوف برای تعلیق این گروه از فهرست سازمان‌های تروریستی روسیه سپاسگزاری کرده است. ضیااحمد تکل می‌گوید که قرار است روسیه نماینده دیپلوماتیک این گروه را در سطح سفیر بپذیرد.

معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان گفت که ضمیر کابلوف در این دیدار، گسترش روابط روسیه با طالبان را مهم خوانده و افزوده است که روسیه اقداماتی را برای برداشتن موانع در برابر گسترش روابط با این گروه روی دست گرفته است.

ضیااحمد تکل به نقل از کابلوف نوشت که در حاشیه نشست ماه می بین مقامات طالبان و روسیه در کازان، جلسه کمیسیون دایمی روابط دوجانبه نیز برگزار خواهد شد.

در پی تعلیق طالبان از فهرست گروه‌های تروریستی روسیه، ضمیر کابلوف اعلام کرد که قرار است در اواسط ماه می سال جاری، نشست بزرگی میان روسیه و طالبان در شهر کازان برگزار شود. او افزود که این نشست در حاشیه «کازان فورم» برگزار خواهد شد.

دادگاه عالی روسیه اخیرا با درخواست دادستانی کل این کشور برای تعلیق طالبان از فهرست سازمان‌های تروریستی روسیه موافقت کرد.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان اعلام کرد که تعلیق طالبان از فهرست‌ گروه‌های تروریستی روسیه، موانع حقوقی روابط میان مسکو و طالبان را برطرف می‌کند. او گفت این اقدام باعث می‌شود تا روابط سیاسی و اقتصادی بهتری بین مسکو و طالبان شکل گیرد.

وزارت خارجه روسیه پنجشنبه اعلام کرد که به‌رغم تعلیق طالبان از فهرست سازمان‌های تروریستی، مسکو همچنان تابع تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل بر مقام‌های طالبان است.

هرچند روسیه و تمامی کشورهای جهان تاکنون رژیم طالبان را به رسمیت نمی‌شناسند، اما مسکو پیش از این نماینده این گروه را در سطح کاردار پذیرفته بود.

پربازدیدترین‌ها

ریگستانی فرمانده عمومی عملیاتی ستاد نظامی جبهه مقاومت شد
۱

ریگستانی فرمانده عمومی عملیاتی ستاد نظامی جبهه مقاومت شد

۲

ترکیه به‌دلیل تخلفات در روند اخذ تابعیت، شهروندی بیش از شش هزار نفر را لغو کرد

۳

کارشناسان و فعالان: کاهش جنگ در افغانستان به معنای صلح نیست

۴

جبهه مقاومت ملی: ریگستانی محاسبه‌شده وارد میدان شده است

۵
گزارش ویژه

پروژه آمو دریا؛ پشت پرده شکست بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری خارجی در حاکمیت طالبان