• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تنها از هرات بیش از ۱۲ میلیون افغانی کمک نقدی برای غزه جمع شده است

۲۰ ثور ۱۴۰۴، ۰۹:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

امیرمحمد خادم، مسئول جمع‌آوری کمک‌های مردمی هرات برای مردم غزه، می‌گوید در یک سال گذشته ۱۸۰ هزار دالر (معادل حدود ۱۲ میلیون و ۷۶۹ هزار افغانی) کمک نقدی از این ولایت برای مردم غزه جمع‌آوری شده است. خادم به خبرگزاری باختر گفت از دیگر ولایت‌های غربی نیز هزاران دالر جمع شده است.

خبرگزاری باختر، رسانه دولتی تحت کنترول طالبان روز شنبه به نقل از آقای خادم نوشت که در مرحله سی‌وچهارم ارسال کمک‌ها به مردم غزه، پنج هزار دالر دیگر نیز از سوی مردم هرات ارسال شد.

براساس گزارش باختر، ولایت‌های غربی افغانستان در مجموع ۱۹۲ هزار دالر به غزه ارسال کرده‌اند.

امیرمحمد خادم گفت کمک به مردم فلسطین به‌ویژه در وضعیت فعلی بر مردم افغانستان «فرض عین و واجب» است. او از مردم افغانستان خواست در ارسال کمک به غزه بیشتر سهم بگیرند.

ارسال کمک‌های مردمی از هرات به مردم غزه در حالی صورت می‌گیرد که به نقل از برنامه جهانی غذا، از هر سه نفر در افغانستان یک نفر گرسنه به خواب می‌رود.

دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه ملل متحد اعلام کرده است که بیش از ۲۳ میلیون افغان به کمک‌های بشردوستانه وابسته‌اند.

طبق گزارش‌ها، ۴۸ درصد از جمعیت افغانستان زیر خط فقر و بیش از ۱۲ درصد نیز در ناامنی غذایی زندگی می‌کنند.

پربازدیدترین‌ها

فرمانده نیروی قدس سپاه: کمربند دفاعی از افغانستان تا لبنان باید تقویت شود
۱

فرمانده نیروی قدس سپاه: کمربند دفاعی از افغانستان تا لبنان باید تقویت شود

۲

واشنگتن بودجه دانشگاه امریکایی افغانستان را «قطع می‌کند»

۳

یک فراکسیون پارلمان اروپا دیوان بین‌المللی کیفری را نامزد جایزه ساخاروف کرد

۴
اختصاصی

طالبان با «پول هند از بلاروس پهپاد و جنگ‌افزار می‌خرد»

۵
اختصاصی

افغانستان در هشتادویکمین اجلاس مجمع عمومی ملل متحد