وزیر خارجه جدید کانادا می‌گوید اسرائيل از کمبود غذا در غزه به‌عنوان ابزار استفاده می‌کند

انیتا آناند، وزیر خارجه جدید کانادا می‌گوید که اسرائیل از کمبود غذا در غزه به‌عنوان یک ابزار سیاسی استفاده می‌کند. خانم آناند که روز سه‌شنبه وزیر خارجه کانادا شد، تصریح کرد که استفاده از غذا به‌عنوان ابزار سیاسی به‌هیچ‌وجه قابل قبول نیست و نباید اجازه این کار را داد.

او همچنین بر افزایش تلاش‌ها برای برقراری آتش‌بس در غزه تاکید کرد.

وزیر خارجه جدید کانادا همچنین گفت: «باید اطمینان حاصل کنیم که راه‌حل دو‌کشوری تحقق می‌یابد و کانادا همچنان بر موضع خود در این زمینه پایبند خواهد ماند.»

ارتش اسرائيل از ماه مارچ به این‌سو پس از فروپاشی آتش‌بس، غزه را محاصره کرده و عملیات نظامی خود در این منطقه را ادامه داده است.

به‌ گفته مقام‌های بهداشت محلی، در حملات اسرائيل به غزه تاکنون بیش از ۵۲ هزار و ۹۰۰ فلسطینی کشته شده‌اند. سازمان‌های امدادرسان و نهادهای بین‌المللی هشدار داده‌اند که نوار غزه در آستانه قحطی قرار دارد.

مارک کارنی، نخست‌وزیر جدید کانادا، روز سه‌شنبه انیتا آناند را به‌عنوان وزیر خارجه منصوب کرد. او جانشین ملانی جولی شد که بیش از سه سال عهده‌دار این سمت بود.