بانک جهانی و بانک توسعه آسیایی بیش از ۱۰۰ تُن دارو به افغانستان ارسال کردند

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ تُن داروی نجات‌بخش در هفته جاری از طریق پروازهای ویژه به افغانستان منتقل است. یونیسف گفت که این اقلام حیاتی را بانک جهانی و بانک توسعه آسیایی به این کشور فرستاده است.

یونیسف با انتشار تصاویری از هواپیمای حامل این داروها، از بانک جهانی و بانک توسعه آسیایی قدردانی کرد. به گفته این سازمان این اقلام به تامین نیازهای فوری بهداشتی بیش از دو هزار و ۴۰۰ مرکز درمانی در ۳۴ ولایت کمک خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی در اواخر حمل هشدار داده بود که به دلیل توقف کمک‌های ایالات متحده، احتمالا بیش از ۱۰ درصد از جمعیت افغانستان تا پایان امسال از خدمات درمانی محروم خواهند شد.

نماینده این سازمان در افغانستان گفته بود که این وضعیت ممکن است دو تا سه میلیون نفر دیگر را از دسترسی به خدمات درمانی محروم کند.

اخیرا سازمان بهداشت جهانی نیز از رسیدن ۱۵۴ تن دارو و تجهیزات پزشکی نجات‌بخش از امارات متحده عربی به کابل خبر داده بود.