اندونزیا کاردار جدید به کابل فرستاد

وزارت خارجه طالبان روز جمعه خبر داد که ناندا اولیست، کاردار جدید اندونزیا وارد کابل شده و با امیرخان متقی، وزیر خارجه این گروه دیدار تعارفی داشته است.

طبق خبرنامه، ناندا اولیست در این دیدار گفته است که در طول ماموریت خود، واقعیتها و تحولات میدانی افغانستان را با دولت و مردم اندونزیا به اشتراک خواهد گذاشت.
در این خبرنامه که روز جمعه ۱۶ جوزا منتشر شده آمده است که امیرخان متقی از اندونزیا به خاطر استقبال از دیپلوماتهای طالبان در آن کشور و حمایت در زمینههای مختلف تشکر کرده است.
اندونزیا، از بزرگترین کشورهای اسلامی در طول سه سال گذشته بارها از طالبان خواسته که به دختران اجازه آموزش دهند.
وزارت خارجه اندونزیا پس از منع آموزش دختران توسط طالبان گفته بود «ما امیدواریم که طالبان تجدید نظر کند تا همه به تحصیل دسترسی داشته باشند؛ از جمله زنان و دختران. این مسئله همچنان برای برای آینده افغانستان مهم است.»
با اینکه برخی از کشورهای منطقه روابط دیپلوماتیک با طالبان برقرار کردهاند، هیچ کشوری اداره این گروه را بهرسمیت نمیشناسد.