استاندار تهران: حدود ۸۰۰ هزار مهاجر بدون مدرک در تهران حضور دارند

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران با اشاره به حضور ۸۰۰ هزار مهاجر بدون مدرک در این استان، از پایان مهلت قانونی اقامت آن‌ها خبر داد و گفت برخورد قانونی با این افراد آغاز شده است. او همچنین خبر داد که سال گذشته ۳۰۰ هزار مهاجر بدون مدرک از این استان اخراج شده‌اند.

این مقام ایرانی روز یکشنبه، ۱۸ جوزا در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری ایرنا اعلام کرد که پولیس و سایر نهادهای مسئول با مهاجران بدون مدرک که تمایلی به بازگشت ندارند، برخورد خواهند کرد.

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران گفت که روند شناسایی و بازداشت مهاجران از آغاز سال جاری خورشیدی تاکنون با جدیت دنبال شده است.

او گفت: «هفدهم جوزا آخرین مهلت قانونی برای تعیین تکلیف این افراد بود و از آن پس، حضور آن‌ها غیرقانونی محسوب می‌شود. در صورت مشاهده، بازداشت و اخراج خواهند شد.»

استاندار تهران همچنین تاکید کرد که با کارفرمایانی که مهاجران بدون مدرک را به کار می‌گیرند نیز برخورد قانونی خواهد شد. به گفته او، برای این افراد مجازات‌های نقدی و حبس در نظر گرفته شده است.

پیش از این، اداره‌کل امور مهاجرین و اتباع خارجی استانداری فارس اعلام کرده بود که تمامی مهاجران افغان دارای برگه بازگشت به افغانستان باید تا ۱۵ سرطان ایران را ترک کنند.

این اداره روز شنبه در اطلاعیه‌ای هشدار داد که در صورت عدم خروج در مهلت مقرر، مجوز برخورد انتظامی با این افراد صادر شده است.