• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: مارکو روبیو نیز به واشنگتن باز‌می‌گردد

۲۷ جوزا ۱۴۰۴، ۰۲:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

یک سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا گفت: «مارکو روبیو نیز به همراه ترامپ از نشست گروه هفت در کانادا به واشنگتن باز‌می‌گردد.»

پیشتر کاخ سفید اعلام کرده بود رئيس‌جمهور امریکا به‌دلیل شدت گرفتن بحران در خاورمیانه، تصمیم گرفته دوشنبه پس از ضیافت شام با سران کشورها، اجلاس را زودتر ترک کند.

100%

پربازدیدترین‌ها

کتابی تازه رابطه رئیس‌جمهور فرانسه با گلشیفته فراهانی را دلیل سیلی در هواپیما مطرح کرد
۱

کتابی تازه رابطه رئیس‌جمهور فرانسه با گلشیفته فراهانی را دلیل سیلی در هواپیما مطرح کرد

۲

چین با تغییر املای نام به وزیر خارجه تحریم‌شده امریکا اجازه ورود داد

۳

ترامپ وارد چین شد

۴

طالبان شهرک‌های مصادره شده را به ساکنان آن می‌فروشد

۵

کمیسیون شیعیان می‌گوید امر به معروف طالبان اهانت به روحانی شیعه را بررسی می‌کند

•
•
•

مطالب بیشتر

چهار گل، دو اخراجی و یک امتیاز؛ جدال پرتنش بوکا جونیورز و بنفیکا بی‌برنده پایان یافت

۲۷ جوزا ۱۴۰۴، ۰۱:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

دیدار تیم‌های بوکا جونیورز ارجنتاین و بنفیکا پرتگال در مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ با تساوی ۲–۲ به پایان رسید؛ مسابقه‌ای پرتنش و پر از درگیری که دو اخراجی هم داشت. بوکا جونیورز ابتدا با دو گل از حریف خود پیش افتاد؛ اما در ادامه بازی، بنفیکا بازی را مساوی کرد.

در این دیدار، بوکا جونیورز شروع بهتری داشت و با گل‌های مرنتیل در دقیقه ۲۱ و رودریگو باتاگلیا در دقیقه ۲۷ از حریف خود پیش افتاد؛ اما بنفیکا در واپسین دقایق نیمه نخست با پنالتی آنخل دی‌ماریا، اختلاف را به حداقل رساند.

در نیمه دوم، بازی همچنان فیزیکی و خشن ادامه یافت. آندره‌آ بلوتی از بنفیکا در دقیقه ۷۲ با کارت سرخ مستقیم از زمین اخراج شد؛ اما تیم پرتگالی دست از حمله برنداشت.

در دقیقه ۸۴ نیکولاس اوتامندی، مدافع ارجنتاینی بنفیکا، گل تساوی را به ثمر رساند. این پایان حوادث نبود؛ چرا که چهار دقیقه بعد فیگال از بوکا جونیورز نیز از زمین اخراج شد.

نکته جالب بازی این بود که هر دو گل بنفیکا را بازیکنان ارجنتاینی این تیم به ثمر رساندند؛ یکی از روی نقطه پنالتی و دیگری از روی ضربه کرنر توسط اوتامندی.

در گروه سوم این رقابت‌ها، بایرن مونیخ آلمان با سه امتیاز و تفاضل گل بالا در صدر جدول قرار دارد. اوکلند سیتی نیوزیلند نیز دیگر تیم این گروه است.

100%
100%
100%

ترامپ خواهان خروج مردم از تهران شد

۲۶ جوزا ۱۴۰۴، ۲۳:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)

دونالد ترامپ از مردم پایتخت ایران خواست فوراً آنجا را تخلیه کنند و باز تاکید کرد ایران باید توافق هسته‌ای را با ایالات متحده امضا می‌کرد. او در شبکه تروث سوشال نوشت: «ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. من بارها و بارها این را گفته‌ام! همه باید فوراً تهران را تخلیه کنند!»

پیش از این نخست وزیر اسرائیل نیز درخواست مشابهی را مطرح کرده بود.

حکومت ایران در واکنشی، از مردم خواست که به درخواست خروج از تهران بی اعتنایی کنند.

برخی از شهروندان تهرانی در شبکه‌های اجتماعی با گذاشتن عکس بر ماندن در این شهر تاکید کرده اند اما برخی ویدیوهای منتشر نشان دهنده ترافیک سنگین ناشی از خروج موترها از این شهر در چند روز گذشته بوده است.

یونیسف: میلیون‌ها کودک افغان با رنج خاموش و گرسنگی مرگبار روبرو اند

۲۶ جوزا ۱۴۰۴، ۲۳:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

یونیسف، صندوق کودکان سازمان ملل متحد، با ابراز نگرانی از افزایش گسترده فقر و گرسنگی در میان کودکان افغان، از راه‌اندازی برنامه‌ای برای حمایت از این کودکان در معرض فقر و سوءتغذیه خبر داد.

تاج‌الدین اولویه، رئیس یونیسف در افغانستان، روز دوشنبه در بیانیه‌ای اظهار داشت که کودکان افغان نه‌تنها از تغذیه مناسب، بلکه از ابتدایی‌ترین نیازهای رشد و توسعه محروم هستند.

وی افزود: «سوءتغذیه کودکان یک رنج خاموش است. کودکان افغان روزانه تنها دو نوع غذا از هشت نوع غذای ضروری را دارند.» او هشدار داد که کمبود غذای کافی، کودکان را در معرض سوءتغذیه شدید و خطر مرگ قرار داده است.

یونیسف اعلام کرد که در همکاری با کشورهای مشترک‌المنافع و بریتانیا، برنامه‌ای با عنوان «اولین غذا برای افغانستان» را برای حمایت از کودکان افغانستان آغاز کرده است. به گفته یونیسف، این برنامه با هدف پوشش ۱.۷ میلیون کودک در سراسر افغانستان طراحی شده است.

بر اساس گزارش یونیسف، ۳.۵ میلیون کودک در افغانستان دچار لاغری شدید هستند که ۱.۴ میلیون نفر از آن‌ها در خطر مرگ قرار دارند. بربنیاد بیانیه، ۸۵ درصد این کودکان زیر دو سال سن دارند. این نهاد افزود که ۲.۱ میلیون کودک زیر پنج سال با ناامنی غذایی مواجه‌اند.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد گفت که افغانستان در رده چهارم کشورهای با بالاترین سطح فقر غذایی کودکان در جهان قرار دارد.

کاردار بریتانیا که در این برنامه از یونیسف حمایت می‌کند، تاکید کرد که برنامه «اولین غذا برای افغانستان» ریشه‌های بحران سوءتغذیه در این کشور را هدف قرار می‌دهد. او افزود که کودکان افغانستان شایسته دسترسی به رژیم غذایی سالم و مناسب هستند.

امریکا نیروهایش را در خاورمیانه تقویت می‌کند

۲۶ جوزا ۱۴۰۴، ۲۳:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

پیت هگست، وزیر دفاع امریکا اعلام کرد که «قابلیت‌های اضافی» به خاورمیانه فرستاده است تا از نیروهای امریکایی محافظت کند.

او در بیانیه‌ای گفت: «حفاظت از نیروهای امریکایی اولویت اصلی ماست و این اعزام‌ها با هدف تقویت وضعیت دفاعی ما در منطقه انجام می‌شود.»

رهبران گروه هفت در مورد کاهش درگیری اسرائیل و ایران 'اختلاف نظر دارند'

۲۶ جوزا ۱۴۰۴، ۲۳:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)

شبکه الجزیره از محل نشست گروه هفت در ولایت آلبرتای کانادا نوشت که اختلاف کشورهای اروپایی و امریکایی برسر کاهش تنش میان اسرائیل و ایران در حال آشکار شدن است.

بنا به این گزارش، دونالد ترامپ برخلاف دیگر رهبران گروه هفت حاضر نیست بر کاهش تنش در بیانیه نهایی تاکید کند.

کشورهای اروپایی می‌گویند که باید کاهش تنش و دیپلوماسی نقش خود را در این درگیری ایفا کند اما در عین حال از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنند. این باعث شده است که کشورهای اروپایی هیچ انتقادی از تجاوز نظامی اسرائیل به ایران انجام ندهند.

از سوی دیگر، جاپان تنها کشور غیرغربی در گروه هفت است که حمله اسرائیل را به شدت محکوم کرده است.