سمیع سادات با هشدار درباره استفاده از «تسلیحات سنگین» از افغان‌ها خواست از تهران خارج شوند

سمیع سادات، از فرماندهان سابق ارتش افغانستان، با بیان این‌که «احتمال استفاده از سلاح‌های بسیار سنگین در تهران می‌رود»، از مهاجران افغان خواست که از این شهر خارج شوند. او همچنین به مهاجران افغان توصیه کرده که از نزدیکی به تاسیسات دولتی ایران خودداری کنند.

این نظامی حکومت پیشین افغانستان، در یادداشتی در شبکه اکس هشدار داد که طبق اطلاعات، روزهای پیش‌رو جنگ اسرائيل و ایران «تلفات سنگین انسانی»‌ در پی خواهد داشت.

سادات خطاب به مهاجران افغان در ایران نوشت: «در مجموع در هرجای ایران که هستید از سفر در داخل ایران و اجتماعات اجتناب کنید.»

به گفته مقام‌های ایرانی، بیش از شش میلیون مهاجر افغان در ایران زندگی می‌کنند که نزدیک به سه میلیون آن‌ها در تهران به‌سر می‌برند.

پیشتر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، از همه ساکنان تهران خواست که این شهر را ترک کنند. ارتش اسرائيل نیز پیشتر از ایرانیان خواسته بود که بخش‌هایی از پایتخت را تخلیه کنند.

پایتخت جمهوری اسلامی از بامداد جمعه به این‌سو، آماج حملات هوایی ارتش اسرائيل قرار گرفته است. روز سه‌شنبه نیز اسرائيل دور تازه‌ حملات به تهران را آغاز کرد.