حملات اسرائیل در غزه ۲۱ کشته برجا گذاشت

مقامات بهداشت در غزه اعلام کردند که دست‌کم ۲۱ فلسطینی در حملات هوایی و تیراندازی نیروهای اسرائیلی در یک شبانه‌روز گذشته در این منطقه جان باخته‌اند. پزشکان گفتند که سه نفر از آن‌ها بر اثر تیراندازی نیروهای اسرائیلی در صف دریافت کمک در مرکز غزه کشته شده‌اند.

به گفته مقامات محلی، ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل در مکتبی در حومه شیخ رضوان در شهر غزه و ۹ نفر دیگر در نزدیکی اردوگاهی در خان یونس جان باخته‌اند.

به گفته پزشکان ده‌ها نفر دیگر در یک شبانه روز گذشته به اثر تیراندازی نیروهای اسرائیلی در نزدیکی کامیون‌های امدادی ملل متحد در مسیر اصلی مرکز غزه زخمی شده‌اند.

مقامات بهداشتی پیش از این نیز از تیرباران شماری از فلسطینی‌ها توسط نیروهای اسرائیل در صف کمک‌های بشردوستانه خبر داده بودند.

ارتش اسرائیل تاکنون درباره تیراندازی روز پنجشنبه به دریافت کنندگان کمک در مرکز غزه ابراز نظر نکرده است. ارتش در یک مورد دیگر گفته بود به افرادی تیراندازی شده که به نیروهای اسرائیل بیش حد نزدیک شدند و تهدید محسوب می‌شدند.

همزمان با تلاش‌های برخی از کشورهای میانجی برای دسترسی به توافق آتش‌بس میان طرف‌های درگیر، اسرائیل همچنان حملات هوایی و زمینی به این نوار را ادامه داده است. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرده است که حملات بر غزه تا از بین بردن گروه حماس و بازگرداندن گروگان‌ها ادامه خواهد یافت.