جسد یک کارگر ۱۸ ساله افغان در شهر بورسای ترکیه پیدا شد

جسد یک جوان افغان که در مزرعهای در منطقه اورهانغازی شهر بورسا کار میکرد، شب پنجشنبه در نزدیکی ساحل دریاچه ایزنیک پیدا شد. پولیس اعلام کرد که یک افغان دیگر را در ارتباط با این قتل بازداشت کرده است.
پولیس ترکیه اعلام کرده است که فرد مظنون به قتل، همکار این کارگر بوده و صبح روز جمعه، ششم سرطان، در فاصله هشت کیلومتری از محل وقوع رویداد شناسایی و بازداشت شده است.
به گفته پولیس بورسا، این دو جوان افغان در یک مزرعه مشغول کار بودهاند و پس از دریافت دستمزد روزانه خود، در ساعات پایانی روز مزرعه را ترک کردهاند.
جسد بیجان یکی از این جوانان توسط مردم در حالی بر روی زمین پیدا شد که در کنار آن، موترسایکل متعلق به صاحبکار نیز دیده میشد. گزارش شده که او بر اثر ضربه چاقو به ناحیه گردن جان باخته است.
پولیس گفته است که بازجویی از فرد بازداشتشده آغاز شده و تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد. هویت هر دو نفر تاکنون اعلام نشده است.