• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پر سروصداترین انتقال نهایی شد؛ برایان امبومو به باشگاه منچستریونایتد پیوست

۳۰ سرطان ۱۴۰۴، ۲۱:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

با اعلام باشگاه منچستریونایتد انتقال برایان امبومو، مهاجم برنتفورد، به اولدترافورد نهایی شد تا یکی از پر سروصداترین انتقال‌های نقل‌وانتقالات تابستانی به پایان برسد. امبومو با یونایتد قرارداد پنج‌ساله امضا کرده و گزینه‌ای برای تمدید یک‌سال دیگر نیز در این قرارداد گنجانده شده است.

ارزش ابتدایی این انتقال ۶۵میلیون پوند عنوان شده و در صورت تحقق بندهای مشخص، مبلغ ۶میلیون پوند دیگر به‌عنوان پاداش به باشگاه برنتفورد پرداخت خواهد شد.

این بازیکن ۲۵ ساله در فصل گذشته موفق شد ۲۰گل در لیگ برتر انگلستان به ثمر برساند و عنوان چهارمین گل‌زن برتر رقابت‌ها را از آن خود کند. او همچنین ۸پاس گل به هم‌تیمی‌هایش داد. از زمان صعود برنتفورد به لیگ برتر، امبومو به‌طور میانگین در هر فصل، روی ۱۸ گل تیمش تأثیر مستقیم داشته است.

پربازدیدترین‌ها

روایت یک افغان از مراسم تشییع خامنه‌ای:ما را به عنوان مهمان بردند، اما برای خدمات «پول گرفتند»
۱

روایت یک افغان از مراسم تشییع خامنه‌ای:ما را به عنوان مهمان بردند، اما برای خدمات «پول گرفتند»

۲
اختصاصی

آدم‌ربایی یا فرار از خشونت خانگی؟؛ پشت پرده ناپدیدشدن خانواده نماینده پیشین پارلمان

۳

حادثه ترافیکی به نفس‌های ماری پایان داد، اما عشق شهپر ادامه دارد

۴

دختر محمد محقق خواستار اقدام عملی کشورهای اسلامی برای نجات زنان افغان شد

۵

شرکت‌های افغانستان، روسیه و قزاقستان توافق‌نامه‌هایی به ارزش ۷ میلیون دالر امضا کردند

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

حریف صالح محمد محمدی در مرحله حذفی رقابت‌های جهانی سنوکر مشخص شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۴، ۲۰:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)
100%

صالح محمد محمدی، ملی‌پوش سنوکر افغانستان و نایب‌قهرمان ماستران ٢٠٢٤ جهان، در مرحله یک‌شانزدهم نهایی مسابقات شش توپ مسابقات جهانی سنوکر ٢٠٢٥ به مصاف عیسی علی الهاشمی از امارات متحده عربی می‌رود. این مسابقه فردا سه‌شنبه ٣١ سرطان ١٤٠٤، ساعت ١٧:٠٠ به وقت محلی در بحرین برگزار می‌شود.

صالح محمد محمدی با کسب سه پیروزی در مرحله گروهی، صدرنشین شد و در بین ٣٠ بازیکن صعود کرده به مرحله حذفی در رده ششم قرار گرفت. محمدی در شانزده فریم که در مرحله گروهی این رقابت‌ها به مصاف حریفان خود رفت، در دوازده فریم به پیروزی رسید و چهار فریم را به حریفان واگذار کرد.

از هر گروه دو ورزشکار اول و دوم به مرحله حذفی صعود کرده‌اند. صالح محمد محمدی ورزشکار ٥٣ ساله افغانستان باید برای راه‌یابی به مرحله بالاتر با ملی‌پوش ٥٥ ساله اماراتی روبه‌رو شود.

محمدی در دیدار نخست مرحله گروهی مسابقات شش توپ، عمار تقی از کویت را ١-٤ شکست داد، در دیدار دوم ٠-٤ و با اقتدار از سد حامد زیاف از بحرین عبور کرد و در دیدار سوم مرحله گروهی، در دیدار دشوار با نتیجه ٣-٤ مقابل امان اقبال از اسکاتلند پیروز شد.

رقابت‌های جهانی سنوکر از روز یک‌شنبه ۲۲ سرطان ۱۴۰۴ در شهر منامه، پایتخت بحرین آغاز شده و تا روز جمعه، ۲۷ سرطان ادامه خواهد داشت.

افغانستان در رقابت‌های امسال که در رده‌های جوانان، ماستران و شش توپ برگزار می‌شود، دو نماینده دارد؛ صالح محمد محمدی در بخش‌های ماستران و شش توپ و احمد نعمان در رده جوانان.

100%

با اعلام آی‌سی‌سی؛ حضور تیم کریکت‌ زنان افغانستان در جام جهانی ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ تضمین شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۴، ۱۷:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)
100%

بر بنیاد اعلام رسمی ICC، تیم کریکت زنان افغانستان که به بیرون از افغانستان مهاجر شده‌اند، در مسابقات جهانی، از جمله جام جهانی کریکت بانوان ۲۰۲۵ و جام جهانی T20 بانوان ۲۰۲۶ در انگلستان حضور خواهند داشت. در ضمن برنامه‌های تمرینی حرفه‌ای برای این تیم مهیا خواهد شد.

قرار است زمینه اشتراک این بازیکنان در رقابت‌های داخلی کشورهایی چون هند، انگلستان و آسترالیا نیز مهیا شود.

شورای بین‌المللی کریکت (ICC) در نشست سالانه‌اش که این هفته در سنگاپور برگزار شد، تازه‌ترین جزئیات ابتکار حمایت از تیم کریکت زنان افغانستان را اعلام کرد؛ طرحی که با هدف فراهم‌سازی فرصت‌های حرفه‌ای برای تیم کریکت زنان مهاجر افغان پیش برده می‌شود.

این برنامه به رهبری ICC و زیر نظارت معاون رئیس این نهاد، آقای عمران خواجه، با همکاری بورد کنترل کریکت هند (BCCI)، بورد کریکت انگلستان و ولز (ECB) و کریکت آسترالیا (CA) در حال برنامه‌ریزی است.

تیم امید اف‌سی با غلبه بر تیم پیروزی پنجشیر خودش را از منطقه خطر کاملا دور کرد

۳۰ سرطان ۱۴۰۴، ۱۶:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

در نخستین دیدار هفته پانزدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان تیم‌های امید اف‌سی هرات و پیروزی پنجشیر به مصاف یکدیگر رفتند. در این دیدار که نیمه نخست آن ٣-٣ مساوی تمام شد، در نهایت تیم امید اف‌سی ٤-٥ به پیروزی رسید و با هفده امتیاز خودش را از منطقه خطر کاملا دور کرد.

تیم امید اف‌سی که در نیم‌فصل نخست فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان نتایج خوبی نگرفت و در خطر سقوط به دسته پایین‌تر بود، در نیم‌فصل دوم مسابقات امتیازهای ارزش‌مندی را کسب کرده و توانسته خودش را از منطقه سقوط دور کند.

در دیدار این تیم مقابل تیم قدرت‌مند پیروزی پنجشیر، عباس حیدری درخشید و بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. یکی از دلایل نتایج ارزش‌مند تیم امید درخشش بازیکنانی مثل عباس حیدری است.

100%

لیگ کریکت اشپگیزه؛ تیم مس عینک با کسب دومین پیروزی، به رده دوم جدول صعود کرد

۳۰ سرطان ۱۴۰۴، ۱۵:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)
100%

در ادامه رقابت‌های لیگ کریکت ٢٠آوره «اشپگیزه»، تیم مس عینک با کاپیتانی افسر زازی، با تفاوت ١٨دوش تیم بُست را شکست داد و چهار امتیازی شد. تیم مس عینک با کسب این پیروزی، چهار امتیازی شد و به رده دوم جدول رده‌بندی صعود کرد. این نخستین شکست تیم بُست در این مسابقات بود.

قرعه را تیم مس عینک برد و ابتدا توپ‌زنی کرد. در وقت اول این تیم در ٢٠آور، پنج بازیکن خود را از دست داد و ١٧٧ دوش انجام داد. در وقت نخست مسابقه وفی‌الله تره‌خیل از تیم مس عینک با ٥٩ دوش در توپ‌زنی و عبدالرحمن از تیم بُست با کسب سه ویکت درخشیدند.

در وقت دوم تیم بُست، ٢٠آور بازی کرد. این تیم هفت ویکت خود را از دست داد و نتوانست بیش از ١٥٩ دوش انجام دهد تا تیم مس عینک به پیروزی برسد.

بالاترین امتیاز را برای این تیم محمد اکرم کسب کرد که ٥٩ دوش بود. در بین توپ‌اندازان مس عینک نیز مجیب الرحمن و خلیل گربز با کسب دو ویکت بهتر از سایر بازیکنان ظاهر شدند.

صالح محمد محمدی، ملی‌پوش سنوکر افغانستان در مسابقات جهانی صدرنشین شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۴، ۱۱:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)
100%

صالح محمد محمدی، ستاره سنوکر افغانستان و نایب‌قهرمان مسابقات ماستران ٢٠٢٤ جهان، پس از آن که در مرحله یک‌هشتم نهایی دیدارهای ماستران ٢٠٢٥ جهان از ادامه رقابت‌ها باز ماند، در مسابقات شش توپ رقابت‌های جهانی، در مرحله گروهی صدرنشین شد و به مرحله حذفی راه یافت.

محمدی در دیدار نخست مرحله گروهی مسابقات شش توپ، عمار تقی از کویت را 1-4 شکست داد، در دیدار دوم 0-4 و با اقتدار از سد حامد زیاف از بحرین عبور کرد و در دیدار سوم مرحله گروهی، در دیدار دشوار با نتیجه 3-4 مقال امان اقبال از اسکاتلند پیروز شد.

محمدی در گروه پنجم این مسابقات صدرنشین شد. 60 بازیکن از کشورهای گوناگون در مسابقات شش توپ حضور دارند و در پانزده گروه برای قهرمانی رقابت می‌کنند.

محمدی در مسابقات ماستران نیز در مرحله گروهی خوش درخشید و به دور حذفی راه یافت؛ اما با نتیجه ٢-٤ مغلوب محمد الجوکر از امارات متحده عربی شد.

رقابت‌های جهانی سنوکر از روز یک‌شنبه ۲۲ سرطان ۱۴۰۴ در شهر منامه، پایتخت بحرین آغاز شده و تا روز جمعه، ۲۷ سرطان ادامه خواهد داشت.

افغانستان در رقابت‌های امسال که در رده‌های جوانان، ماستران و شش توپ برگزار می‌شود، دو نماینده دارد؛ صالح محمد محمدی در بخش ماستران و احمد نعمان نعمان در رده جوانان.

100%
100%