• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان مدعی تصرف ۱۵ پاسگاه مرزی پاکستان شد

۷ حوت ۱۴۰۴، ۱۷:۲۹ (‎+۰ گرینویچ)

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی اداره طالبان، مدعی شد که نیروهای این گروه موفق به تصرف ۱۵ پاسگاه مرزی پاکستان شده‌اند.

وی افزود که در جریان عملیات «انتقام‌جویانه» نیروهای طالبان، شماری از مرزبانان پاکستانی کشته و تعدادی نیز به اسارت گرفته شده‌اند.

تاکنون حکومت و ارتش پاکستان در مورد این ادعاها و حملات مرزی طالبان واکنشی رسمی نشان نداده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

ایران اینترنشنال: پزشکیان به دلیل «تسلط کامل فرماندهان سپاه بر اداره کشور» استعفا کرد
۱

ایران اینترنشنال: پزشکیان به دلیل «تسلط کامل فرماندهان سپاه بر اداره کشور» استعفا کرد

۲

وزیر دفاع طالبان در بازگشت از روسیه: پاکستان دیگر جرئت حمله نخواهد داشت

۳

منابع: میرزا کتوازی، معاون پیشین پارلمان افغانستان «در امریکا بازداشت شد»

۴

ما در غزه چه کردیم؟ افشاگری یک سرباز اسرائیلی از «جنایات سیستماتیک» علیه فلسطینیان

۵

شمار قربانیان واژگونی موتر حامل مهاجران بازگشته در لغمان به ۲۰ نفر رسید

•
•
•

مطالب بیشتر

جام جهانی کریکت بیست‌آوره ۲۰۲۶؛ هندوستان با تفاوت ۷۲ دوش زیمباوه را شکست داد

۷ حوت ۱۴۰۴، ۱۷:۰۷ (‎+۰ گرینویچ)

در ادامه رقابت‌های مرحله هشت بهترین جام جهانی کریکت بیست‌آوره ۲۰۲۶، تیم کریکت هندوستان موفق شد زیمباوه را با تفاوت ۷۲ دوش شکست دهد و پس از ناکامی مقابل افریقای جنوبی، شانس خود را برای صعود به مرحله بعد زنده نگه دارد.

زیمباوه قرعه را برد و ابتدا توپ‌اندازی را برگزید. هندوستان در ۲۰ آور، چهار بازیکن خود را از دست داد و توانست ۲۵۶ دوش کسب کند. ابیشک شرما با ثبت ۵۵ دوش بالاترین امتیاز را برای هندوستان به دست آورد.

در پاسخ، زیمباوه در ۲۰ آور شش ویکت از دست داد و به ۱۸۴ دوش رسید. بیشترین دوش این تیم توسط برایان بنیت با ۹۷ دوش ثبت شد؛ او از آغاز بازی تا پایان آورها در زمین باقی ماند و حذف نشد.

در سمت هندوستان، ارشدیپ سینگ با گرفتن ۳ویکت نمایش درخشانی داشت و نقش کلیدی در پیروزی تیم ایفا کرد.

هاردیک پاندیا، بازیکن هندوستان، به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.

این شکست دوم زیمباوه در مرحله هشت بهترین جام جهانی بود و این تیم بدون امتیاز، شانس صعود به نیمه‌نهایی را تقریباً از دست داده است.

100%
100%

طالبان مدعی شد هفت پاسگاه مرزی پاکستان را تسخیر کرده‌‌ است

۷ حوت ۱۴۰۴، ۱۶:۵۳ (‎+۰ گرینویچ)

در پی آغاز حملات «انتقام‌جویانه» طالبان علیه مواضع نیروهای پاکستانی در امتداد مرز، سخنگوی اداره طالبان ادعا کرد که هفت پاسگاه‌ مرزی پاکستان به کنترول آنان درآمده است.

نام پاسگاه‌هایی که آقای مجاهد نام برده، به گفته وی در داخل افغانستان قرار دارد و آقای مجاهد توضیح نداده است که این پاسگاه‌های متعلق به نیروهای پاکستانی، چگونه در خاک افغانستان موقعیت دارد.

پست مربوط به سخنگوی طالبان
100%
پست مربوط به سخنگوی طالبان

ذبیح‌الله مجاهد در پیامی اعلام کرد که دو پوسته نیروهای پاکستانی در منطقه ماشین‌ناو مربوط ولسوالی دوربابا ولایت ننگرهار، سه پوسته در ساحه انارگی ولسوالی گوشته، و دو پوسته در منطقه دوکلام ولسوالی ناری ولایت کنر «فتح» شده‌اند.

تا کنون ارتش و حکومت پاکستان به این ادعاهای طالبان واکنشی نشان نداده‌اند.

طالبان از آغاز حملات انتقام‌جویانه علیه نیروهای پاکستانی در ولایت‌های مرزی خبر داد

۷ حوت ۱۴۰۴، ۱۶:۲۰ (‎+۰ گرینویچ)

سخنگوی طالبان اعلام کرد که عملیات تهاجمی علیه نیروها و مراکز نظامی پاکستان در امتداد مرز را آغاز کرده‌اند. ذبیح‌الله مجاهد در پیامی نوشت که این عملیات در واکنش به حملات هوایی ارتش پاکستان صورت گرفته است.

او در این پیام گفت: «در پاسخ به تمرد و سرکشی‌های پی‌درپی حلقه‌های نظامی پاکستان، عملیات تهاجمی گسترده علیه پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی ارتش پاکستان در طول خط دیورند شروع شده است.»

تلویزیون دولتی تحت کنترول طالبان نیز گزارش داده است که مرزبانان این گروه حملات خود را بر مواضع نیروهای پاکستانی شروع کرده‌اند. همچنین رادیو حریت، رسانه نزدیک به استخبارات طالبان، خبر داده است که طالبان در مناطق مختلف ولایت‌های کنر و ننگرهار حملات انتقام جویانه را علیه مواضع نیروهای پاکستانی آغاز کرده‌اند.

سخنگوی قول اردوی خالد بن ولید طالبان در شرق افغانستان نیز گفت که حملات در ولایات کنر و ننگرهار علیه نیروهای پاکستانی جریان دارد. به گفته منابع، نیروهای دو طرف در امتداد خطوط مرزی در ولایت خوست نیز با یکدیگر درگیر شده‌اند.

این حملات در واکنش به بمباران ولایت‌های پکتیکا و ننگرهار در شرق افغانستان در ۲ حوت انجام شده است. نیروهای هوایی پاکستان بامداد روز یکشنبه مناطقی را در شرق افغانستان هدف حملات هوایی قرار دادند. پاکستان مدعی است که شبه‌نظامیان را هدف قرار داده است، اما طالبان می‌گویند غیرنظامیان قربانی شده‌اند.

قطر حملات در خیبرپختونخوا و پنجاب پاکستان را محکوم کرد

۷ حوت ۱۴۰۴، ۱۶:۰۵ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت خارجه قطر حملات شبه‌نظامیان در ایالت‌های خیبرپختونخوا و پنجاب پاکستان را محکوم کرد. در این حملات که روز گذشته رخ دادند، دست‌کم ۹ نفر کشته و ۵ نفر دیگر زخمی شدند.

در حمله نخست در خیبرپختونخوا، پنج افسر پولیس و دو غیرنظامی کشته شدند. در حمله دوم در پنجاب، دو افسر پولیس جان باختند.

در بیانیه وزارت‌ خارجه قطر آمده است که این کشور بار دیگر بر موضع قاطع خود در رد خشونت، تروریسم و اعمال جرمی تاکید می‌کند.

شهراز شریف نخست وزیر پاکستان یک روز پیش از این رویداد به قطر سفر کرده بود.

نوبت مصدومیت به دی یونگ رسید، کاپیتان بارسلونا یک ماه دور از میادین

۷ حوت ۱۴۰۴، ۱۵:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)

فرنکی دی‌یونگ، کاپیتان بارسلونا، از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده و طبق گزارش رسانه‌های اسپانیا حدود یک ماه از میادین دور خواهد بود. روزنامه آاس اعلام کرده کادر فنی بارسلونا در حال بررسی وضعیت اوست؛ اما پیش‌بینی اولیه از دوری چهار هفته‌ای این هافبک هالندی خبر می‌دهد.

این مصدومیت در تمرین امروز بارسلونا رخ داده و در شرایطی اتفاق افتاده که پدری به‌تازگی از آسیب‌دیدگی قبلی خود بازگشته است. غیبت دی‌یونگ می‌تواند در مقطع حساس فصل، ضربه مهمی به برنامه‌های تیم وارد کند.

در صورت تأیید دوری یک‌ماهه، او این دیدارها را از دست خواهد داد:

  • ویارئال – لالیگا
  • اتلتیکو مادرید – جام حذفی اسپانیا
  • اتلتیک بیلبائو – لالیگا
  • بازی رفت یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • سویا – لالیگا
  • بازی برگشت یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • رایو وایکانو – لالیگا

فشردگی این مسابقات، به‌ویژه دیدارهای داخلی و مرحله حذفی اروپا، چالش بزرگی برای بارسلونا خواهد بود.