حبیب خان، یکی از کاربران توییتر و خبرنگار پیشین وال استریت ژورنال در توییترش نوشته است: «نام من حبیب است و از افغانستان هستم. من از توییتر درخواست میکنم تا مانع استفاده طالبان از این شبکه شود.»
شمار زیادی از این کاربران با ذکر نام و کشورشان، از توییتر خواستهاند تا حسابهای طالبان را مسدود کنند.
این کمپین با استقبال شهروندان دیگر کشورها نیز مواجه شده است.
اندره لوپز، یک شهروند اکوادر نوشتهاست: «در همبستگی با مردم افغانستان، من نیز از توییتر میخواهم تا مانع استفاه طالبان از این شبکه شود.»
پتیرا، یک شهروند آلمان نیز نوشته است که آزادی بیان شامل گسترش نفرت، نابردباری و ظلم نمیشود.
او نیز از این شرکت خواسته تا حسابهای مربط به طالبان را مسدود کند.
بسیاری از کاربران با نشر ویدیوهای شکنجه مردم از سوی جنجگویان طالبان، به این کارزار پیوسته اند و از توییتر خواسته تا طالبان را از استفاده توییتر منع کند.
تا لحظه نوشتن این خبر، نزدیک به دوهزار تن با پیوستن به این کارزار، از توییتر خواستهاند تا حسابهای مربوط به طالبان را مسدود کنند.
کارزار بستن حسابهای طالبان در توییتر در حالی راه اندازی میشود که روز چهارشنبه همه صفحههای خبرگزاری باختر و تلویزیون ملی افغانستان، رسانههای تحت کنترول طالبان، در شبکههای اجتماعی زیرمجموعه شرکت متا، یعنی فیسبوک و اینستاگرم بسته شد.
شرکت متا به افغانستان اینترنشنال گفت که بستن صفحههای رسانههای طالبان در فیسبوک و اینستاگرم، به این دلیل بود که طالبان بر اساس قوانین امریکا یک گروه تروریستی تحریمشده است.
این شرکت میگوید بر اساس پالیسیاش درباره سازمانهای خطرناک، همه صفحههای مربوط به گروه طالبان را میبندد.