کریس بلکبرن، یک تحلیلگر سیاسی بریتانیا که به این کارزار پیوسته است در صفحه توییترش مینویسد: «من از افغانستان نیستم اما میدانم که اکثر ما نمیخواهیم زیر سلطه نظام طالبانی یا شبیه آن زندگی کنیم.»
او میافزاید که در نظام طالبانی افغانها اجازه شنیدن موسیقی، دختران اجازه رفتن به مکتب و زنان اجازه کارکردن در بیرون از خانه را ندارند.
او از همه خواسته تا با پیوستنشان به این کارزار از توییتر بخواهند صحفات طالبان را مسدود کند.
حبیب خان، از فعالان این کاراز میگوید که طالبان با استفاده از توییتر میخواهد به جامعه جهانی نشان دهد که این گروه اصلاح شده است. او که طالبان را یک گروه «تروریستی» میداند، میافزاید که این گروه از توییتر برای پروگاندای خود استفاده میکند.
هیله نجیب، دختر نجیبالله، رئیس جمهور اسبق افغانستان که به دست طالبان در زمان حکومت اول این گروه اعدام شد، نوشته است: «من به آزادی بیان اعتقاد دارم، اما کسانی که بیان فکر و گفتار را خفه میکنند و از آزادی استفاده گزینشی کرده و برای ساکت کردن صدای انسانها از خشونت استفاده میکنند، نباید به رسانههای اجتماعی دسترسی داشته باشند.»
در این کارزار طیف وسیعی از مردم، شهروندان خارجی، شماری از اعضای جنبش تحفظ پشتونها و برخی از کسانی که از حملات طالبان جان سالم به در برده اند، سهم گرفته اند.
عمر فاروق، یکی از کسانی که به گفته خودش از حمله طالبان بر دانشگاه شان جان سالم بدر برده است، میگوید: «من از توییتر تقاضا میکنم تا صفحات مربوط به طالبان را ببندد.»
برخی دیگر از کاربران، طالبان را یک گروه تروریستی میدانند و از توییتر میخواهند با بستن حسابهای این گروه، مانع گسترش تروریزم شود.
زلا زازی، یک افسر پیشین پولیس افغانستان در زمان اشرف غنی مینویسد: «من از توییتر میخواهم تا با بستن صفحات طالبان، صدای این گروه تروریستی را خاموش کند. فعالیت طالبان در توییتر به معنای حمایت از تروریزم است. لطفاً شبکههای تروریستی را حمایت نکنید.»
کارزار بستن حسابهای طالبان در توییتر در حالی راه اندازی میشود که روز چهارشنبه همه صفحههای خبرگزاری باختر و تلویزیون ملی افغانستان، رسانههای تحت کنترول طالبان، در شبکههای اجتماعی زیرمجموعه شرکت متا، یعنی فیسبوک و اینستاگرم بسته شد.
احمدالله وثیق، رئیس رادیو و تلویزیون ملی افغانستان، این نهاد را ملی، صدای ملت و رسانه مردم توصیف کرد و بستن صفحات این رسانه را «خلاف تمام اصول رسانهای و آزادی بیان» خواند.
اما شرکت متا به افغانستان اینترنشنال گفت که بستن صفحههای رسانههای طالبان در فیسبوک و اینستاگرم، به این دلیل بود که طالبان بر اساس قوانین امریکا یک گروه تروریستی تحریمشده است.
این شرکت میگوید بر اساس پالیسیاش درباره سازمانهای خطرناک، همه صفحههای مربوط به گروه طالبان را میبندد.