یک مقام ارشد امنیتی پاکستان: طالبان پاکستانی به غرب افغانستان منتقل خواهند شد
یک مقام ارشد پاکستانی به شرط افشا نشدن نامش به خبرگزاری اناتولی ترکیه گفته است که اسلامآباد با وزارت داخله طالبان به توافق رسیده تا طالبان پاکستانی را از مرز دو کشور به غرب افغانستان انتقال دهند. بودجه این جابهجایی را پاکستان به عهده گرفته است.
این مقام ارشد امنیتی پاکستان به اناتولی گفته است: «دو کشور در مورد این پروژه به تفاهم دست یافتهاند، اما تاکنون هیچ اقدام عملی برای اجرای آن انجام نشده است.»
ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در نشست خبری روز پنجشنبه از صحبت در این مورد خودداری کرد. او گفت: «نمیخواهم در این مورد خاص وارد جزئیات شوم. حرف زدن در مورد چنین اظهارات رسانهای برای ما مناسب نیست.»
منابع معتبر از درون طالبان قبلا به افغانستان اینترنشنال گفته بودند که طالبان با توافق آیاسآی قرار است اعضای طالبان پاکستانی را از مناطق مرزی به شمال افغانستان انتقال دهد.
براساس این توافق، حکومت طالبان با انتقال این مهاجران به مناطق شمالی افغانستان، قرار بود زمین در اختیار آنها قرار دهد.
خبر انتقال طالبان پاکستانی به شمال افغانستان با واکنش گسترده روبهرو شد. شورای مقاومت این جابهجایی را پیشزمینهای برای تجزیه افغانستان خواند.