• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مرتضی بهبودی، خبرنگار افغان، پس از ماه‌ها بازداشت از زندان طالبان آزاد شد

۲۶ میزان ۱۴۰۲، ۱۶:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۵:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

خانواده مرتضی بهبودی، خبرنگار افغان، روز چهارشنبه به افغانستان اینترنشنال تایید کرد که طالبان آقای بهبودی را بعد از ۲۸۴ روز بازداشت آزاد کرد. سازمان خبرنگاران بدون مرز هم در بیانیه‌ای نوشت که آقای بهبودی «به دستور دادگاه طالبان رها شده است.»

مقام‌های قضایی طالبان تا اکنون درباره دلایل بازداشت و اتهام‌هایی که به این خبرنگار نسبت داده بودند، توضیحی نداده‌اند.

سازمان گزارشگران بدون مرز چهارشنبه در بیانیه‌اش نوشت که این خبرنگار به «اتهام جاسوسی، حمایت غیرقانونی از خارجی‌ها و کمک به افراد برای عبور از مرز» در دادگاهی در کابل محکمه شد و قاضی او را از اتهامات برائت داد.

مرتضی بهبودی در ماه جدی ۱۴۰۱ برای تهیه گزارشی درباره وضعیت افغانستان وارد کابل شد و دو روز بعد طالبان او را بازداشت کرد.

بازداشت این خبرنگار واکنش‌های گسترده‌ای به دنبال داشت، اما طالبان به درخواست‌ خانواده بهبودی و سازمان‌های بین‌المللی حامی آزادی بیان و حقوق بشر برای آزادی وی از بازداشت پاسخی نداد.

پربازدیدترین‌ها

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند
۱

متقی: هم جهان اسلام و هم غرب از ما می‌خواهند مکاتب دخترانه باز شوند

۲

سهم نامشخص زنان؛ طالبان روند استخدام حدود پنج هزار کارمند صحی را آغاز کرد

۳

واکنش‌ها به سخنان مهدی درباره عذرخواهی نخبگان پشتون

۴

بازداشت گروهی از زنان در تایمنی کابل

۵
اختصاصی

یک مقام ارشد سابق طالبان در قندهار 'بازداشت شد'