• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گفت‌وگوی پزشکیان با محمد بن سلمان: «اسرائیل می‌کوشد امریکا را وارد جنگ کند»

۲۴ جوزا ۱۴۰۴، ۲۱:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی تلفنی گفت‌وگو کرد. محمد بن سلمان گفت که اسرائیل تلاش می‌کند پای امریکا را به جنگ باز کند. دفتر ریاست جمهوری ایران به نقل ولیعهد عربستان سعودی نوشت «جهان اسلام از جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کند.»

دفتر ریاست جمهوری ایران نوشت که ولیعهد عربستان در این تماس افزود که در تمامی تعاملات دیپلوماتیک خود به دنبال اعمال فشار برای توقف حملات اسرائیل است.

بن سلمان اظهار داشت: «ما معتقدیم اسرائیل تمام تلاش خود را بر ایجاد تنش و گسترش درگیری‌ها متمرکز کرده تا پای امریکا را به این منازعه باز کند، اما واکنش عاقلانه جمهوری اسلامی ایران می‌تواند این فرصت را از آنها سلب کند.»

مسعود پزشکیان ضمن قدردانی از توجه عربستان سعودی به حجاج ایرانی، اظهار داشت که این کشور با توجه به جایگاه خود در منطقه و جهان اسلام می‌تواند نقش مؤثری در تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی برای دفاع از حقوق مسلمانان منطقه ایفا کند.

پربازدیدترین‌ها

کتابی تازه رابطه رئیس‌جمهور فرانسه با گلشیفته فراهانی را دلیل سیلی در هواپیما مطرح کرد
۱

کتابی تازه رابطه رئیس‌جمهور فرانسه با گلشیفته فراهانی را دلیل سیلی در هواپیما مطرح کرد

۲
اختصاصی

وزیر مخابرات طالبان گسترش اینترنت فایبر نوری در کابل را متوقف کرد

۳

طالبان خبرنگاران طلوع‌نیوز را محاکمه می‌کند

۴

چین با تغییر املای نام به وزیر خارجه تحریم‌شده امریکا اجازه ورود داد

۵

ترامپ وارد چین شد

•
•
•

مطالب بیشتر

یک نماینده ارشد حزب دموکرات امریکا به ضرب گلوله کشته شد

۲۴ جوزا ۱۴۰۴، ۲۱:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)

تیم والز، فرماندار مینه‌سوتا اعلام کرد که ملیسا هورتمن، نماینده ارشد دموکرات در مجلس ایالتی مینه‌سوتا، و همسرش بامداد روز شنبه به ضرب گلوله کشته شدند. فرماندار مینه‌سوتا گفت که به نظر می‌رسد این ترور با «انگیزه سیاسی» صورت گرفته است.

مهاجم همچنین جان هافمن، سناتور ایالتی مینه‌سوتا از حزب دموکرات و همسرش را هدف حمله قرار داده است. به گفته فرماندار مینه‌سوتا، هافمن و همسرش مجروح شده و تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند.

دو مقام امنیتی به شبکه سی‌ان‌ان گفتند مظنون ونس بولتر ۵۷ ساله، است. پولیس در موتر مظنون سندی یافته است که در آن از نام «بسیاری از قانون‌گذاران و مقامات دیگر» ذکر شده بود. یک مقام امنیتی گفت که مهاجم در یک شرکت امنیتی کار می‌کند.

مظنون پس از تیراندازی و قتل نماینده دموکرات متواری شده و عملیات گسترده‌ای برای دستگیری او در جریان است.

این حمله با واکنش‌های گسترده‌ای مواجه شد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، این رویداد را به شدت محکوم کرد و اظهار داشت که چنین خشونت‌هایی در ایالات متحده قابل‌تحمل نیست.

جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین امریکا، از شهروندان این کشور خواست تا در برابر نفرت و افراط‌گرایی متحد شوند. او این حادثه را «حمله‌ای شنیع» توصیف کرد که هرگز نباید در ایالات متحده رخ دهد.

ارتش اسرائیل می‌گوید تهران کانون حملات است

۲۴ جوزا ۱۴۰۴، ۲۰:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

سخنگوی ارتش اسرائیل می‌گوید که جنگنده‌های این کشور طی نزدیک به ۴۰ ساعت گذشته بدون وقفه به حملات خود به مناطق مختلف ایران ادامه دادند و «ضربات گسترده‌ای» را به ۱۵۰ هدف وارد کردند. او گفت که در شبانه‌روز گذشته تهران کانون حملات اسرائیل بوده است.

یک سخنگوی ارتش اسرائیل افزود که پایتخت ایران دیگر مصون نیست و اسرائیل در قلب ایران رخنه کرده است.

او شام روز شنبه در پیام ویدیویی افزود که حملات هوایی اسرائیل در مناطق مختلف ایران اکنون در جریان است.

ارتش اسرائیل می‌گوید شهر موشکی جمهوری اسلامی واقع در مهرآباد که منهدم کرده است.

افریقای جنوبی با شکست آسترالیا قهرمان جهان در مسابقات تست کریکت شد

۲۴ جوزا ۱۴۰۴، ۲۰:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

تیم ملی کریکت افریقای جنوبی با نمایشی قدرت‌مند موفق شد در فینال رقابت‌های قهرمانی جهانی تست (WTC 2025) در لندن، استرالیا را با تفاوت پنج ویکت شکست دهد. این نخستین عنوان قهرمانی بزرگ افریقای جنوبی در این فارمت مسابقات کریکت است.

این دیدار که در میدان لردز برگزار شد، صحنه بازگشت شگفت‌انگیز افریقای جنوبی بود؛ جایی که بازیکنان این تیم برای رسیدن به هدف دشوار ۲۸۲ دوش در چهارمین روز بازی تلاش کردند و به پیروزی دست رسیدند.

افریقای جنوبی تنها به ۲۷.۴آور برای ثبت ۶۹ دوش باقی‌مانده در صبح روز پایانی نیاز داشتند تا جشن قهرمانی را برپا کنند.

آیدن مارکرم، اوپنر افریقای جنوبی، نقش کلیدی در موفقیت این تیم داشت. وی با ثبت ۱۳۶ دوش، دلیل اصلی پیروزی تیمش بود و پس از رسیدن به صد دوش در روز سوم، ۳۴ دوش دیگر را نیز در روز چهارم به دوش‌هایش اضافه کرد. مارکرم زمانی از بازی کنار رفت که تنها شش دوش برای پیروزی باقی مانده بود.

تمبا باووما، کاپیتان افریقای جنوبی، پس از قهرمانی گفت: «ما سخت تمرین کردیم و با باور قوی به میدان آمدیم، هرچند افراد زیادی به پیروزی ما شک داشتند. این لحظه خاصی برای ما و تمام مردم کشور ماست. شاید چند روز طول بکشد تا این موفقیت برای ما کاملاً قابل درک شود.»

افریقای جنوبی در روز نخست این دیدار که آسترالیا توپ‌زنی می‌کرد، زمینه کسب پیروزی را فراهم کرد. کاگیسو رابادا با کسب ۵ ویکت و واگذاری ۵۱ دوش، ستاره تیم خود در توپ‌اندازی بود.

درخشش این بازیکن موجب شد که تیم آسترالیا در نوبت اول مسابقه نتواند بیش از ۲۱۲کسب کند. هرچند آسترالیا در نوبت دوم توپ‌زنی خود برتری خود را به ۲۸۱ دوش رساند؛ اما شرایط تغییر کرد و افریقای جنوبی با حوصله و حفظ آرامش، به پیروزی بزرگ دست یافت.

پت کامینز، کاپیتان آسترالیا نیز پس از بازی اذعان کرد: «ما نتوانستیم پس از برتری در نوبت نخست، به خوبی حریف را مهار کنیم. افریقای جنوبی در نوبت توپ‌زنی چهارم حتی یک فرصت هم به ما نداد.»

این نخستین قهرمانی بزرگ افریقای جنوبی در تاریخ کریکت تست است؛ تیمی که در سال‌های گذشته بارها در آستانه موفقیت ناکام مانده بود.

100%
100%

گزارش‌ها از حملات پهپادی اسرائیل در ۱۸ شهر ایران

۲۴ جوزا ۱۴۰۴، ۲۰:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های ایران از وقوع انفجاری شدید در تهران خبر دادند. سایت دیده‌بان‌ ایران گزارش داد اسرائیل با پهپاد و ریزپرنده، حملات گسترده‌ای را در ۱۸ شهر ایران تدارک دیده است.

برخی رسانه‌ها در ایران از فعال شدن سامانه‌های پدافندی در هرمزگان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، لرستان، تهران، آذربایجان غربی و خوزستان ‌خبر می‌دهند.

همزمان، افی دفرین، سخنگوی ارتش اسرائیل، با اشاره به ادامه عملیات نظامی این کشور در خاک ایران اعلام کرد حملات هوایی علیه اهداف راهبردی در حوزه صنایع نظامی، برنامه هسته‌ای و چهره‌های ارشد در ساختار رهبری جمهوری اسلامی ادامه دارد.

او در پاسخ به پرسشی درباره احتمال هدف قرار گرفتن علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، از اظهار نظر صریح خودداری کرد و گفت: «جزییاتی ارائه نمی‌دهم.»

مسعود پزشکیان: هدف اسرائیل جلوگیری از توافق صلح بود

۲۴ جوزا ۱۴۰۴، ۱۹:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران در تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، گفت که حمله اسرائیل در آستانه مذاکرات صلح، با هدف کارشکنی و جلوگیری از توافق انجام شده است. وی تقویت توان دفاعی کشورهای اسلامی را ضروری دانست.

اردوغان نیز در این گفت‌وگو با محکوم کردن اقدامات اسرائیل، گفت: «نتانیاهو با این حملات به دنبال شعله‌ور کردن منطقه است و این اقدامات نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.»

اردغان گفته است که یکی از اهداف اسرائیل، منحرف کردن توجه جهانی از جنایات غزه است. وی تاکید کرد که مسئله هسته‌ای تنها از طریق دیپلوماسی قابل حل است.

رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اعلام حمایت از ایران، اظهار داشت که ترکیه آماده هرگونه اقدام برای اعمال فشار بر اسرائیل و جلوگیری از تداوم وضعیت کنونی است.