• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رسانه‌های اسرائیل: تاکنون ۳۰ موشک از ایران و یک موشک از یمن شلیک شده است

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۸:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های اسرائیل خبر دادند که از شامگاه یک‌شنبه ۱۷ جوزا تاکنون ۳۰ موشک از سوی ایران و یک موشک از یمن شلیک شده است.

به گفته منابع اسرائیلی، این موشک‌ها در چندین موج پرتاب شده‌اند و سامانه‌های دفاع هوایی این کشور بخش عمده آن‌ها را رهگیری کرده‌اند.

همزمان، ارتش اسرائیل اعلام کرده است که در واکنش به این حملات، بامداد دوشنبه مواضع نظامی و زیرساخت‌های مرتبط با پرتاب موشک در غرب و مرکز ایران را هدف قرار داده است.

این نخستین تبادل مستقیم حملات میان دو طرف از زمان برقراری آتش‌بس به شمار می‌رود و نگرانی‌ها درباره گسترش درگیری‌های منطقه‌ای را افزایش داده است.

پربازدیدترین‌ها

مقام روس می‌گوید طالبان به ایجاد شرایط مساعد برای فعالیت گروه‌های تروریستی ادامه می‌دهد
۱

مقام روس می‌گوید طالبان به ایجاد شرایط مساعد برای فعالیت گروه‌های تروریستی ادامه می‌دهد

۲

آشوب در ایرلند شمالی در پی حمله با چاقو

۳

چهار افغان به اتهام تجاوز به یک دختر در بریتانیا محاکمه می‌شوند

۴

خالده پوپل در میان ۱۰۰ چهره تاثیرگذار ورزشی مجله تایم

۵

پاکستان می‌گوید ۲۶ نیروی تی‌تی‌پی را در حمله به افغانستان کشته است

•
•
•

مطالب بیشتر

اسرائیل به شرکت پتروشیمی در ماهشهر ایران حمله کرد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۸:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)
اسرائیل به شرکت پتروشیمی در ماهشهر ایران حمله کرد
100%

رسانه‌ها در ایران به نقل از معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان نوشتند شرکت پتروشیمی کارون ماهشهر هدف حمله هوایی و اصابت پرتابه‌های اسرائیل قرار گرفت و بخشی از آن آسیب دید.

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال در دوشنبه ۱۸ جوزا، دود ناشی از انفجارها را در پتروشیمی کارون منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر پس از حملات اسرائیل نشان می‌دهد.

ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد که ‏نیروی هوایی اسرائیل تحت هدایت اداره اطلاعات، به چندین هدف در مجتمع پتروشیمی ماهشهر حمله کرده است.

طالبان قانون «حفظ آثار جهادی» را منتشر کرد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۷:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)
طالبان قانون «حفظ آثار جهادی» را منتشر کرد
100%

وزارت عدلیه طالبان اعلام کرد که قانون حفظ آثار جهادی پس از توشیح ملاهبت‌الله‌آخندزاده، رهبر طالبان منتشر شده است. این قانون شامل دو فصل و ۱۴ ماده است و مرجع اصلی تطبیق آن، ریاست حفظ آثار جهادی وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان تعیین شده است.

بر اساس جزییات منتشرشده در بیانیه وزارت عدلیه اداره طالبان، این قانون وظایف و ساختار ریاست عمومی حفظ آثار جهادی را در زمینه جمع‌آوری، تنظیم و ثبت آثار و اسناد مربوط به ۲۰ سال جنگ علیه نیروهای ائتلاف به رهبری ایالات متحده تبیین کرده است.

این ریاست موظف است تمامی اسناد، مدارک و آثار مرتبط با این دوره را ثبت کند و چگونگی انتشار و معرفی آن‌ها را به عنوان بخشی از میراث جنگی خود سازماندهی کند.

علاوه بر مستندسازی دوره اخیر، این قانون ریاست مذکور را مکلف کرده است تا تاریخچه کامل جنگ بیست ساله علیه حضور امریکا، عوامل و زمینه‌های شکل‌گیری طالبان و اطلاعات جامع مربوط به دوره اول حاکمیت این گروه در دهه ۱۳۷۰ خورشیدی را به رشته تحریر درآورد.

همچنین ثبت تاریخچه نبردها در برابر نیروهای شوروی سابق و بریتانیا از دیگر وظایف واگذارشده به این نهاد است.

این اقدام طالبان بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر این گروه برای روایت و تثبیت روایت رسمی خود از تاریخ معاصر افغانستان است.

رهبر طالبان پیشتر بر ضرورت حفظ آثار جهادی برای آشنایی نسل‌های آینده تأکید کرده و آن را امری ضروری دانسته است.

ناظران این قانون را گامی در جهت تاریخ‌نگاری یک‌جانبه و تقویت ایدئولوژی طالبان ارزیابی می‌کنند که عمدتاً بر رویدادهای مورد نظر این گروه تمرکز دارد.

ارتش اسرائیل: چندین هدف در پتروشیمی ماهشهر را هدف قرار دادیم

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۷:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی اکس اعلام کرد نیروی هوایی این کشور با هدایت رکن اطلاعات نظامی ارتش، چندین هدف را در مجتمع پتروشیمی ماهشهر در جنوب‌غربی ایران هدف قرار داد.

در بیانیه‌ای که با عنوان «گزارش اولیه» منتشر شد، آمده است این حمله به چندین هدف در این مجتمع صنعتی انجام شده و جزئیات بیشتر متعاقبا اعلام خواهد شد.

100%

حوثی‌های یمن: تردد کشتی‌های دشمن در دریای سرخ ممنوع است

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۷:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح حوثی‌های یمن، اعلام کرد ممنوعیت کامل دریانوردی برای «دشمن» در دریای سرخ ممنوع است و هرگونه تحرکات اسرائیل را اهداف نظامی برای نیروهای خود تلقی می‌کند.

100%

او گفت: «به تشدید تنش با تشدید پاسخ خواهیم داد و عملیات ما به‌صورت تصاعدی و همگام با نبرد و در هماهنگی با محور جهاد و مقاومت افزایش خواهد یافت.»

طالبان می‌گوید در نزدیک به سه ماه ۷۵ نفر در اثر غرق شدن در آب جان باختند

۱۸ جوزا ۱۴۰۵، ۰۷:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)
طالبان می‌گوید در نزدیک به سه ماه ۷۵ نفر در اثر غرق شدن در آب جان باختند
100%

اداره آمادگی مبارزه با حوادث طالبان اعلام کرد که از آغاز سال جاری خورشیدی تاکنون، دست‌کم ۷۵ نفر در آب‌های کشور غرق شدند و جان باختند. محمد یوسف حماد، سخنگوی این اداره گفت قربانیان این حوادث شامل ۲۷ مرد، هفت زن و ۴۱ کودک هستند.

او روز دوشنبه ۱۸ جوزا در یک پیام ویدئویی جزئیات آمار قربانیان را تشریح کرد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، وقوع این حوادث در هفته‌های گذشته و هم‌زمان با روزهای عید قربان افزایش چشمگیری داشته است.

گزارش‌های متعددی از غرق شدن شهروندان، به‌ویژه جوانان، در جریان سفرهای تفریحی به مناطق مختلف افغانستان در روزهای تعطیلات عید منتشر شده بود که نگرانی‌های زیادی را برانگیخته است.

بی‌احتیاطی شهروندان، شنا در مناطق پرخطر و ممنوعه، و همچنین نبود تجهیزات امدادی و تدابیر ایمنی و نجات در اطراف سدها و رودخانه‌های افغانستان، از دلایل اصلی وقوع این حوادث مرگبار به شمار می‌روند. نبود تابلوهای هشداردهنده و غریق‌نجات در مناطق تفریحی نیز به این بحران دامن زده است.