• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اعتراض اتحادیه بازیکنان کریکت به تغییر فرمت جام جهانی

۲۶ سرطان ۱۴۰۵، ۲۱:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)

اتحادیه جهانی بازیکنان کریکت (WCA) نسبت به تغییر فرمت جام جهانی ۵۰ آوره سال آینده از سوی شورای جهانی کریکت (ICC) ابراز نگرانی کرد و خواستار مشوره بیشتر با بازیکنان شد.

به گزارش رویترز، ICC اعلام کرده است که جام جهانی آینده با حضور ۱۴ تیم برگزار خواهد شد؛ اما سه تیم پایین‌تر از نظر رده‌بندی پس از صعود، در مرحله‌ای موسوم به «سوپر سریز» برای کسب تنها یک سهمیه حضور در مرحله اصلی رقابت خواهند کرد.

تام موفات، رییس اجرایی WCA، گفت که ICC حق تعیین ساختار مسابقات را دارد؛ اما تغییرات مهم در رقابت‌های جهانی باید با شفافیت و مشوره با بازیکنان و کشورهایی انجام شود که سال‌ها برای حضور در این مسابقات تلاش کرده‌اند.

کاپیتان‌های تیم‌های هالند و ایرلند نیز از این تصمیم انتقاد کردند و گفتند کاهش فرصت حضور تیم‌های کوچک‌تر می‌تواند با هدف توسعه جهانی کریکت در تضاد باشد. آنان تأکید کردند که تیم‌های کوچک و کشورهای عضو وابسته، نقش مهمی در جذابیت و گسترش این ورزش دارند.

•
•
•

مطالب بیشتر

ستاره کریکت پاکستان به دلیل تخلف ضد دوپینگ سه ماه محروم شد

۲۶ سرطان ۱۴۰۵، ۲۱:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

محمد نواز، بازیکن تیم ملی کریکت پاکستان، پس از مثبت شدن آزمایش ماده مرتبط با کانابیس، از سوی شورای جهانی کریکت (ICC) با محرومیت سه‌ماهه روبه‌رو شد. آزمایش این بازیکن پس از دیدار پاکستان برابر هالند در جام جهانی کریکت بیست‌آوره، وجود ماده Carboxy-THC را نشان داده است.

این ماده طبق قوانین ضد دوپینگ ICC در دسته مواد سوءمصرف قرار دارد.

نواز ۳۲ ساله تخلف خود را پذیرفته و اعلام کرده است که مصرف این ماده خارج از زمان مسابقات و بدون ارتباط با عملکرد ورزشی بوده است. محرومیت او از اول ماه می محاسبه شده و در صورت تکمیل برنامه بازتوانی، امکان کاهش آن وجود دارد.

ICC همچنین اعلام کرد نتایج نواز در دیدار برابر هالند و مسابقات بعدی تا اول می، از نظر قوانین این نهاد حذف خواهد شد. او در جام جهانی بیست‌آوره ۲۰۲۶ در هر هفت مسابقه پاکستان حضور داشت. او ۱۵ دوش انجام داد و هفت ویکت کسب کرد.

محل قدیمی زندگی یامال در انتظار فینال؛ افتخار همسایه‌ها به تقابل ستاره اسپانیا با مسی

۲۶ سرطان ۱۴۰۵، ۱۴:۲۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

در آستانه دیدار نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ میان اسپانیا و آرژانتین، فضای منطقه یا گذر «روکافوندا» در شهر ماتارو، زادگاه و محل رشد لامین یامال، سرشار از شور و هیجان است. ساکنان این منطقه، رویارویی ستاره ۱۹ ساله اسپانیا با لیونل مسی را لحظه‌ای تاریخی و مایه افتخار خود می‌دانند.

به گزارش رویترز، زمین فوتبالی که یامال سال‌های کودکی‌اش را در آن سپری کرد، این روزها بار دیگر پر از کودکان و نوجوانانی است که با الهام از او فوتبال بازی می‌کنند و رؤیای رسیدن به بزرگ‌ترین صحنه‌های فوتبال جهان را در سر دارند.

«کبا»، نوجوان ۱۸ ساله سنگالی‌تبار که در این محله زندگی می‌کند، درباره فینال جام جهانی گفت: «حالا که زمان رویارویی این دو نفر فرا رسیده، واقعاً باورکردنی نیست.» او به علاقه و تحسین همیشگی یامال نسبت به لیونل مسی اشاره داشت؛ بازیکنی که سال‌ها الگوی فوتبالی این ستاره جوان اسپانیا بوده است.

تقابل یامال و مسی، به‌ویژه پس از انتشار دوباره عکس مشهور دوران نوزادی ستاره اسپانیا در کنار مسی، بیش از پیش مورد توجه رسانه‌ها و هواداران فوتبال قرار گرفته است. در آن تصویر که نزدیک به دو دهه پیش ثبت شد، مسی جوان در جریان یک برنامه خیریه، یامال نوزاد را در آغوش گرفته بود؛ عکسی که امروز به یکی از نمادهای این فینال تبدیل شده است.

در منطقه روکافوندا، جایی که تصویر بزرگی از چهره لامین یامال بر دیوار نقش بسته، خانواده و نزدیکان او نیز با اشتیاق منتظر این مسابقه هستند.

100%

«فاطمه نصراوی»، مادربزرگ یامال، گفت که در فینال از تیم ملی اسپانیا حمایت خواهد کرد و اگر نوه‌اش گل بزند، با تمام وجود شادی خواهد کرد.

«رایان»، پسرخاله ۱۵ ساله یامال نیز گفت: «برای من، لامین فقط یک فوتبالیست نیست؛ او مانند برادر من است، چون با هم بزرگ شده‌ایم.»

لامین یامال که از پدری مراکشی و مادری اهل گینه استوایی در اسپانیا متولد شده، همواره بر ریشه‌های خانوادگی و محل زندگی‌اش تأکید کرده است. او پس از گلزنی، با نشان دادن عدد ۳۰۴ با دستانش، به کود پستی محله روکافوندا ادای احترام می‌کند؛ حرکتی که به امضای ویژه او تبدیل شده است.

این ستاره جوان همچنین در جریان جام جهانی، سربندی با نام «روکافوندا» بر پیشانی بسته، پرچم کشورهای زادگاه پدر و مادرش را روی کفش‌هایش نقش داده و بارها فوتبال را نمادی از همزیستی، تنوع فرهنگی و همگرایی اجتماعی توصیف کرده است.

اکنون نگاه ساکنان روکافوندا، همانند میلیون‌ها هوادار فوتبال در سراسر جهان، به دیدار نهایی جام جهانی دوخته شده است؛ مسابقه‌ای که در آن، ستاره جوان اسپانیا برای نخستین بار در بزرگ‌ترین صحنه فوتبال جهان، برابر اسطوره دوران کودکی‌اش، لیونل مسی، قرار خواهد گرفت.

100%

جنجال سیاسی پس از صعود آرژانتین؛ حمایت مردم از ملی‌پوشان و درخواست بریتانیا برای ورود فیفا

۲۶ سرطان ۱۴۰۵، ۱۴:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)
100%

اقدام چند بازیکن تیم ملی فوتبال آرژانتین در نمایش بنری با مضمون «مالویناس متعلق به آرژانتین است» پس از پیروزی مقابل انگلستان در نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، با حمایت بخشی از افکار عمومی آرژانتین و واکنش تند مقام‌های بریتانیا روبه‌رو شده است.

به گزارش رویترز، لیساندرو مارتینس و جووانی لوسلسو پس از برتری ۲ بر ۱ آرژانتین مقابل انگلستان در ورزشگاه آتلانتا، بنری را با شعار «Las Malvinas Son Argentinas» در برابر هواداران کشورشان به نمایش گذاشتند. این بنر ابتدا در دست شماری از هواداران حاضر در ورزشگاه بود و سپس به بازیکنان رسید.

این اقدام در حالی صورت گرفت که مقررات فیفا، استفاده از بنرها، پرچم‌ها و نمادهایی با محتوای سیاسی، توهین‌آمیز یا تبعیض‌آمیز را در ورزشگاه‌های جام جهانی ممنوع کرده است. با وجود این، فیفا تاکنون درباره این اتفاق واکنش رسمی یا تصمیم انضباطی اعلام نکرده است.

در پی این رویداد، پیتر کایل، وزیر تجارت بریتانیا، از فیفا خواست موضوع را به‌طور رسمی بررسی کند و تأکید کرد که سیاست نباید وارد رقابت‌های جام جهانی شود.

همچنین اد دیوی، رهبر حزب لیبرال دموکرات بریتانیا، در نامه‌ای به جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، خواستار محرومیت بازیکنان آرژانتین از دیدار نهایی جام جهانی شد. او این اقدام را «توهین مستقیم به مردم جزایر فالکلند» توصیف کرد.

100%

در مقابل، شماری از شهروندان بوئنوس‌آیرس از اقدام بازیکنان تیم ملی کشورشان حمایت کردند. مارتین آگیره، شهروند ۳۰ ساله آرژانتینی، گفت: «برای من مهم است که چهره‌های شناخته‌شده درباره موضوعاتی که برای ما حساسیت ملی دارد، موضع بگیرند؛ حتی اگر به‌خاطر آن با مجازات روبه‌رو شوند.»

فدریکو شنونه، یکی دیگر از شهروندان، نیز این اقدام را نه یک حرکت سیاسی، بلکه «موضوعی مربوط به تاریخ و مشروعیت» دانست.

اختلاف بر سر حاکمیت جزایر فالکلند ــ که در آرژانتین با نام «مالویناس» شناخته می‌شود ــ دهه‌هاست یکی از اصلی‌ترین موضوعات اختلاف میان آرژانتین و بریتانیاست. دو کشور در سال ۱۹۸۲ بر سر این جزایر وارد جنگ شدند؛ جنگی که به کشته شدن ۶۴۹ نظامی آرژانتینی و ۲۵۵ نظامی بریتانیایی انجامید.

لیونل مسی نیز پس از پایان دیدار، بدون اشاره مستقیم به این بنر، گفت: «وقتی چنین مسابقه‌ای را بازی می‌کنید، تاریخ نیز بخشی از آن مسابقه است.»

100%

اتلتیکو دروازه‌ را به روی بارسلونا بست، آلوارز فروشی نیست

۲۶ سرطان ۱۴۰۵، ۱۳:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)
100%

به گزارش فابریزیو رومانو، باشگاه اتلتیکو مادرید به تمام گمانه‌زنی‌ها درباره آینده‌ خولیان آلوارز پایان داد و اعلام کرد که این بازیکن به بارسلونا نمی‌پیوندد. میگل آنخل گیل، مدیرعامل اتلتیکو مادرید، در تازه‌ترین اظهاراتش تأکید کرد که موضع باشگاه کاملاً روشن و آن عدم فروش آلوارز است

او هم‌چنین گفته است که این تصمیم به خود بازیکن، مدیر برنامه‌های او و همچنین خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، نیز اعلام شده است.

گیل اضافه کرده است: «هیچ تردیدی ندارم که اتلتیکو بهترین باشگاه برای خولیان آلوارز است و او نیز بهترین مهاجم برای اتلتیکو محسوب می‌شود. ما می‌خواهیم او را حفظ کنیم.»

مدیرعامل اتلتیکو در واکنش به سخنان خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، که گفته بود پیشنهاد این باشگاه برای جذب آلوارز نامحدود نیست، نیز پاسخ تندی داد و افزود: «پاسخ ما به بارسلونا نامحدود است.»

او همچنین تأکید کرد که اتلتیکو مادرید پیش از این پیشنهاد ۱۰۰ میلیون یورویی برای آلوارز را رد کرده و حتی پیشنهادهای ۱۵۰ یا ۲۰۰ میلیون یورویی را نیز نخواهد پذیرفت.

به گفته‌ مدیرعامل اتلتیکو مادرید، تصمیم باشگاه قطعی است؛ خولیان آلوارز فروشی نیست و در جمع سرخ‌وسفیدپوشان مادرید باقی خواهد ماند.

چندی پیش و در جریان رقابت‌های جام جهانی، خولیان آلوارز که با تیم ملی آرژانتین به فینال این مسابقات رسیده است، اعلام کرده بود که می‌خواهد اتلتیکو مادرید را ترک کند و گفته بود که این تصمیم را به مسئولان باشگاه نیز گفته است.

پیروزی محمد سرور حسینی، ملی‌پوش جوجیتسوی افغانستان در رقابت‌های آسیایی

۲۶ سرطان ۱۴۰۵، ۱۳:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)
100%

فدراسیون جوجیتسوی افغانستان اعلام کرده است که محمد سرور حسینی در وزن ۶۹ کیلوگرام، در نخستین دیدار خود در رقابت‌های آسیایی این رشته، موفق شد نماینده‌ ویتنام را شکست دهد و به مرحله‌ی بعدی راه پیدا کند.

این ورزشکار افغانستان در مرحله‌ بعدی رقابت‌ها به مصاف نماینده‌ قرغیزستان خواهد رفت؛ دیداری که می‌تواند گام مهمی برای ادامه‌ی مسیر او در این مسابقات باشد.

افغانستان در رقابت‌های آسیایی جوجیتسو ۲۰۲۶ با دو ورزشکار؛ محمد سرور حسینی و مصطفی وکیلی، حضور یافته است.

هدایت این دو ملی‌پوش را عبدالصبور رحیمی، مربی تیم ملی جوجیتسوی افغانستان، بر عهده دارد.

پربازدیدترین‌ها

سپاهیان میهن، گروه تازه تأسیس که با حمله به یفتل‌ بدخشان بر سر زبان‌ها افتاد
۱

سپاهیان میهن، گروه تازه تأسیس که با حمله به یفتل‌ بدخشان بر سر زبان‌ها افتاد

۲

حمله به مقر طالبان و سقوط ولسوالی یفتل بدخشان

۳

مخالفان برای اولین‌بار یک ولسوالی بدخشان را موقتاً از کنترول طالبان خارج کردند

۴

طالبان استخراج معادن سنگ بیروج کاپیسا را آغاز کرد

۵

دوستم به سرباز پیشین ارتش: روزهای سخت پایان خواهد یافت

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶