شهیدی که از جنوری ۲۰۲۲ تا جون ۲۰۲۶ رهبری تیم ملی افغانستان را بر عهده داشت، در مجموع در ۵۵ مسابقه یکروزه بهعنوان کاپیتان حضور یافت و در این مدت ۲۷ پیروزی را برای افغانستان به ثبت رساند.
دوران کاپیتانی شهیدی با حضور افغانستان در جام آسیایی و جام جهانی ۲۰۲۳ و همچنان جام قهرمانان ۲۰۲۵ همراه بود. تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۳ با شکست تیمهای قدرتمندی چون انگلستان، پاکستان، سریلانکا و هالند، عملکرد درخشانی داشت و تا آستانه صعود به مرحله نیمهنهایی پیش رفت. افغانستان در جام قهرمانان ۲۰۲۵ نیز انگلستان را شکست داد؛ اما پس از لغو دیدار برابر استرالیا به دلیل بارندگی، نتوانست به مرحله نیمهنهایی راه یابد.
افغانستان در دوران رهبری شهیدی در دیدارهای دوجانبه نیز سه بار برابر بنگلادیش، دو بار مقابل زیمبابوه و یکبار برابر افریقای جنوبی و ایرلند به پیروزی رسید.
شهیدی در بیانیه استعفای خود از مسئولان، مربیان، بازیکنان و هواداران تیم ملی قدردانی کرده و کاپیتانی افغانستان را افتخاری بزرگ برای خود دانسته است. او تأکید کرده که دستاوردهای تیم ملی حاصل تلاش فردی نبوده، بلکه نتیجه کار مشترک، فداکاری و هماهنگی تمام اعضای تیم بوده است.
او همچنین اطمینان داده است که با وجود کنارهگیری از کاپیتانی، همچنان بهعنوان یک بازیکن متعهد در کنار تیم ملی خواهد ماند و برای موفقیت و سربلندی افغانستان تلاش خواهد کرد. شهیدی ابراز امیدواری کرده است که تیم ملی زیر نظر کاپیتان جدید به موفقیتهای بیشتری دست یابد.
این بازیکن ۳۱ ساله در آخرین دیدار یکروزه افغانستان برابر هند در شهر چنای، نخستین صد دوش خود را در ۹۶ بازی ODI به ثبت رساند و با ۱۰۲ دوش از ۱۳۱ توپ، عملکرد قابل توجهی داشت.
در همین حال، پس از ناکامی تیم زون بند امیر در لیگ کریکت اشپگیزه و شکستهای این تیم با کاپیتانی شهیدی، در روزهای اخیر گمانهزنیهایی درباره احتمال تغییر کاپیتان تیم ملی مطرح شده بود؛ با این حال، تا زمان انتشار این گزارش، کریکتبورد افغانستان در مورد استعفای شهیدی و انتخاب احتمالی کاپیتان جدید موضع رسمی خود را اعلام نکرده است.
تیم ملی کریکت افغانستان قرار است در ماه اگست سال جاری در یک تور پنجمسابقهای به مصاف تیم ملی ایرلند برود.