افزایش ابتلا به آبله میمون در اروپا؛ سازمان جهانی بهداشت جلسه اضطراری برگزار کرد

شنبه ۱۴۰۱/۰۲/۳۱

پس از تایید یا مشکوک شدن بیش از ۱۰۰ مورد ابتلا به آبله میمون در اروپا، سازمان جهانی بهداشت روز جمعه جلسه اضطراری برای بحث در مورد شیوع این ویروس برگزار کرد.

به گزارش رویترز، سازمان بهداشت جهانی در اروپا نگران است با تجمع مردم در جریان فصل تابستان، عفونت‌ها در منطقه تسریع شود.

در هفته‌های اخیر، موارد متعددی از ابتلا به آبله میمون در اروپا، آمریکای شمالی و استرالیا به ثبت رسیده است.

بیماری آبله میمون که علائم آن تب شدید و جوش‌های بزرگ در بدن است دو سویه دارد. سویه کنگوی این بیماری که شدیدتر است با ۱۰ درصد احتمال مرگ همراه است.

در سویه دوم آبله میمون که ملایم‌تر بوده و به سویه غرب آفریقا موسوم است، احتمال مرگ در حدود یک درصد است.

به گزارش رویترز، پس ثبت بیش از ۱۰۰ مورد تایید یا مشکوک شدن به آبله میمون در اروپا، سازمان جهانی بهداشت روز جمعه جلسه اضطراری برای بحث در مورد شیوع این ویروس برگزار کرد.

هانس کلوگه، مدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی در اروپا گفت که در حال حاضر این خطر وجود دارد که افراد مبتلا به این بیماری از علائم خود با خبر نیستند و همین امر می‌تواند به گسترش شدیدتر این بیماری منجر شود.

این مقام سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان کرد که نگران است با تجمع مردم برای مهمانی‌ها و جشنواره‌ها در ماه‌های تابستان، عفونت‌ها در منطقه تسریع شود.

موارد ابتلا به آبله میمون در حداقل ۹ کشور از جمله بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هالند، پرتگال، اسپانیا، سویدن، بریتانیا و آمریکا گزارش شده است.

واکسن خاصی برای آبله میمون وجود ندارد، اما داده‌ها نشان می‌دهند که واکسن‌هایی که برای ریشه‌کن کردن آبله استفاده می‌شوند تا ۸۵ درصد در برابر آبله میمون مؤثر هستند.

آبله میمون که از طریق تماس نزدیک با فرد مبتلا منتقل می‌شود، اولین بار در میمون‌ها مشاهده شده و به انسان انتقال یافته است. پیش‌تر عمده موارد ابتلای انسانی به این بیماری به غرب و مرکز آفریقا محدود بود.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

جهان‌نما
خبرها
گفت‌وگوی ویژه
خبرها

رادیو

پادکست‌ها

خانه‌اى براى صداى شما

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما ارسال کنید.